Из архиве: Руси постали Јевреји новог Еурорајха (а Срби – Роми)


У реду, хајде да претпоставимо, следећи мишљење наших противника, да се Русија умешала у украјински сукоб зато што се десетак падобранаца изгубило у шуми и прешло украјинску границу. За то, као и за многе друге ствари у вези са украјинском кризом, Запад кажњава Русију санкцијама.


Ако је тако, сви знају да је неопходно Русију казнити због мешања, али никог нема да се гњави питањем зашто се Русија уопште меша. Кажу да нико не сме да се меша у унутрашње ствари једне суверене државе. Стварно? Шта Запад то онда стално ради? Неко ће можда рећи да се може мешати, али само уз сагласност међународне заједнице. А шта би с Југославијом и Ираком? Да ли Запад жели да Кијев уништи отпор у Украјини, па онда да провери о чему се ради, када је све готово?

Ако на секунд прихватимо тачку гледишта Запада, онда зашто се Запад умеша у сукоб на Косову? Јер са становишта Запада, једна велика нација је употребила војну силу против другог, мањег, али бунтовног народа, и убијала цивиле. Ако отворите Википедију, прочитаћете да су представници југословенских безбедносних агенција – према верзији албанских сепаратиста – масакрирали 45 цивила у селима. Масакр у Рачку, у том светлу, послужио је као повод за НАТО да постави питање употребе силе против Југославије. Ако отворимо још једну страницу Википедије, видећемо листу жртава масакра у Одеси: 44 имена (наравно, списак није потпун, али ради се о броју).

Дакле, ако лоша Русија интервенише, шта то жели да спречи? Да ли ико уопште сумња шта чека побуњене области, ако их – не дај Боже – ослободе борци Националне гарде ? Ти борци рекоше да посланицу, дакле жену, треба убити само зато што је на званичном састанку највишег законодавног тела у земљи рекла како војска њене земље убија невине грађане.

Припадници казнених експедиција који се боре на југоистоку Украјине су свесни чињенице да се боре против својих сопствених грађана, који су се побунили против нове украјинске владе. Побуњеници су углавном Руси, које стога треба почистити. Узгред, тешко да има тачнијег назива од „Национална гарда“ за војску уједињену на заједничкој – националној, да будемо прецизнији – националистичкој основи. Националисти, који су спремни да убијају само на националној основи, чине савршено оружје демократије. Русија се томе противи – опака ли је!

Када је Запад претпоставио да офанзива српске војске угрожава животе цивила – косовских Албанаца, западне званичнике уопште није било брига за међународне резолуције и остала морална и материјална бремена. Кренули су да ракетирају Београд. По истој логици, строго узев, НАТО би данас требао да бомбардује Кијев  – мостове, телевизијске центре, инфраструктуру, итд. Чак и кинеску амбасаду, за сваки случај, као у Београду. И све би било зачас готово. И не би било санкција, рата храном, пољске јабуке биле би добре као и раније. Хиљаде људи би било спашено.

Наравно, све би завршило много раније и без бомбардовања Кијева. Било би довољно да НАТО само запрети прстом Кијеву. А зашто није? Само погледајте како холивудски филмови приказују Србе и, сада, Русе. Чини се да су Руси постали Јевреји новог Еурорајха. Срби су постали, рецимо – Роми. Свако може да игнорише њихова права. Њихови животи, њихове избеглице, њихови нестали – све то није битно. Њих било који нациста може почистити с лица земље, могу се истребљивати забрањеним оружјем и лишити свих права која су „Аријевцима“ дозвољена по свим међународним конвенцијама…

Они који желе то да спрече ће бити предмет санкција. Не може се урадити више због нуклеарног оружја, знате.


Аутор: Олег Одинцовскиј
Оригинални текст на руском: Мы стали евреями для нового Еврорейха – Статьи – Полит-онлайн
Извор: Russians become Jews for new EuroReich – English pravda.ru
Превео: Александар Јовановић
Преузето са: СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
  

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!