War News Updates: Да ли је америчка војска корумпиранија од руске?


Спутњик: Америчка војска је руску надмашила само у једној ствари - корупцији / US Military Outclasses Russia's in Only One Area…Corruption:
"И поред клишеа да се корупција у Русији отргла контроли, ова пошаст је неупоредиво већег обима у Сједињеним Америчким Државама - како каже независни новинар Ејнар Шлерет, по коме је то више него очигледно у случају војно-индустријског комплекса САД.

У чланку на популарном аустријском њус-блогу Неопресе (Neopresse), Шлерет сугерише да су корупција и мито у Русији углавном типа "од дна до врха", док је та појава у САД својствена највишим нивоима политичке моћи."

War News Updates: Је л' ово "Држ'те лопова!"? Спутњиков" чланак је нарочито занимљив с обзиром на ... Руска војска има огроман проблем с корупцијом / War News Updates: Russia's Military Has A Massive Corruption Problem и Откуд руском министру одбране здање од 18 милиона долара? / War News Updates: How Did Russia's Minister Of Defense Get To Own An $18 Million Mansion.

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Према намерама канадског Руса који води блог War News Updates може се бити и резервисан, али је Израел Шамир, православни Рус јеврејског порекла - без обзира што се ортачи са Степском свраком, тичицом сумњивих намера коју је раскринкала Снежана Иванишевић де Барте у Ко је Степски соко (The Saker)? - неоспорно и стручњак и руски родољуб. А написа скалпел-анализу: Putin Blues - The Unz Review
Да не бих опет имао проблема с нечим што је Свракино или она сматра да је њено, нећу превести "Путинов блуз", али га од срца препоручујем. Нарочито део о некажњивости бившег министра одбране.


Извор: War News Updates
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!