УЗАЛУДНИ ПОКУШАЈИ ГЕЈ ЛОБИЈА да угаси „Србин инфо“


У држави где је легитимно да се у медијима пише о „премијеру Косова“, а забрањено да се помињу српске жртве са Космета, Хрватске и БиХ, такозвани Савет за штампу покренуо је поступак против вашег и нашег портала, због како наводе „говора мржње против припадника ЛГБТ заједнице“.
 
Вест на порталу „Србин инфо“ о томе да је уз примену силе спречено одржавање геј параде у Молдавији (при томе ради се о преузетом тексту са другог портала), за представнике ЛГБТ популације у Србији, конкретно Предрага Аздејковића, који је и поднео жалбу против редакције „Србин инфо“, је нешто због чега бисмо као новинари требало да сносимо тешке консеквенце!?


Преокрет: Платини је гласао за Катар, Блатер је био против!

Платини, жабољуб сатеран у ћошак

Урнебесан расплет ФИФА-ине корупцијске фарсе: Блатер је гласао против Катара 2022, а за САД 2022; УЕФА-ин поглавица супротно - као што сам то већ рекао и можете прочитати или се подсетити овде. Другим речима, ФИФА-ин газда је гласао у интересу фудбала, а Француза Платинија су поткупили... или је подлегао притиску да омогући дилове Саркозија и катарских поглавара. Није ФИФА корумпирана, корумпирана је УЕФА!

Овакве ствари се не дају измислити. Шта сад да ради јадни Шпигл сирота ЦИА? И Нови светски поредак?!

Украјински нуклеарни снови


Бивши украјински председници Леонид Кравчук и Леонид Кучма су под диригентском палицом Турчинова почели да жуборе о нуклеарном статусу Украјине. Два постарија пензионера хоће да у дневни ред Врховне раде убаце предлог да се напусти Споразум о неширењу нуклеарног оружја. Ту мисао су избацили на недавном кијевском Осмом форуму о безбедности.

Сан украјинских домољуба је "прљава бомба". За праву фисиону справу нит имају ресурса, нит би знали како да је направе.

Жириновски рад да буде председник Новорусије, међутим... (ВИДЕО)


Председник Либерално-демократске партије Владимир Жириновски рад је да буде председник Новорусије, али под одређеним условима. Прво, тамо мора да дође Псковска ваздушно-десантна бригада, а Доњецка и Луганска област морају да постану области Русије.

РТ: Амбиције Саудијске Арабије да постане нуклеарна сила

Хатф-6 (Шахин-2) ракета (у позадини) показана је 23. марта 2015. године у Исламабаду, на паради поводом Дана Пакистана (Фото: Ројтерс)
Све веће амбиције Саудијске Арабије и династије Сауд прете да читав регион и свет доведу на ивицу нуклеарног рата. Саудијска Арабија жели да од Пакистана купи нуклеарно оружје.

И то сада када су Иран и П5+1 спремни да до краја јуна донесу пробни "нуклеарни" споразум, и свету пруже преко потребни предах од приче о рату и од повећаних политичких тензија.

Најбруталнији, најреакционарнији и вероватно најрепресивнији режим, и то не само у региону већ на свету, сада хоће да буде нуклеарна сила. У ствари, још је црње и горе: за приступ нуклеарном оружју бори се држава чије је тумачење ислама, вахабизам, читаву једну генерацију навела на џихад.