Америчка бактериолошка лабораторија у Краматорску намерно изазвала епидемију грипа

Епидемија вештачког типа грипа намерно је изазвана из америчке бактериолошке лабораторије у Краматорску - како је лекар из тог града рекао блогеру Виктору Пешкову.

"На подручју Краматорска се налази бактериолошка лабораторија која припада Сједињеним Америчким Државама. "Исцурео" је вирус Х1Н1 (H1N1) такозваног свињског грипа, који има опасан потенцијал и изазива тешко запаљење плућа. Укропе је с почетка косио масовно. Обавештајна служба ДНР је установила да тела просто остављају у снегу - само из једне јединице било их је преко 40. Фронтом се шири зараза "- пише Пешков на својој страници Лајв журнала.

"Сваки лекар зна с чим смо суочени: са вештачки створеним вирусом!

А сада детаљна препорука. Превентивно, одмах узмите дуплу дозу витамина Ц и једну дозу "ингавирина" недељно. Ако вам се температура повећа на преко 38 степени, почните да "ингавирин" узимате сваки дан. Ако вам трећег дана температура не спадне, СМЕСТА ИДИТЕ ЛЕКАРУ. Од ове болести је немогуће излечити се без третмана моћним антивирусним лековима. После 4-6 дана без лечења, оболели пада у делиријум, плућа се пуне течношћу и колабирају, следи агонија и смрт. Много је умрлих у Новорусији, доста и у Санкт Петербургу, знам да их је само у једној болници било шест. Људи просто сагоревају. Што је слабији имуни систем, то бржи процес. Било је случајева да оболели умре после само три дана" - каже Виктор.

Подсећамо вас да је "Новоросинформ" раније пренела сличне претпоставке посланика Државне думе, заменика команданта корпуса и стручњака РИСИ-а, Едуарда Басурина. Један од првих извештаја о коришћењњу овог типа вируса као биолошког оружја, Геополитика грипа. Руско поље експеримената, настао је на основу нашег сопственог истраживања", каже уредник издања Руслан Лјапин.


Изворни текст на руском: Агентство «Новороссия» — Эпидемия гриппа вышла из бактеорологической лаборатории США в Краматорске
Превод на енглески: Оли Ричардсон
Извор: Fort Russ
Превод: Ћирилизовано
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!