Да ли пратите "Новински фронт" (News Front)?

Најновији вести Србије / Црне Горе / Русије / Света

Константин Книрик: Један од задатака News Front-а је да се не допусти украјински сценарио у Црној Гори

 

Руководилац агенције News Front Константин Книрик гостовао је у емисији "У ствари". Домаћин емисије био je Сергеј Веселовски.


"Протекла година је за нас била углавном успешна ако се изузме низ трагичних догађаја. На светском нивоу догађај који је обележио годину је обарање нашег авиона. А ако говоримо о самој агенцији ми смо претходне године за себе поставили планове које је можда тешко одржати али којима ћемо тежити"- рекао је Книрик.

"Најважније за саму агенцију у претходној години је покретање програма на језицима. Осим енглеске и немачке покренули смо верзију агенције и на српском и бугарском језику што је за нас веома важно"- рекао је он.

"Историја показује да на жалост светски ратови почињу на Балкану. Тренутно имамо трагичну ситуацију у Црног Гори где се народ противи уласку у НАТО пакт а актуелни режим покушава да људе уведе насилним путем у овај војни савез. Због тога морамо да обратимо пажњу на те догађаје. У Србији и Црној Гори имамо много наших људи који нас подржавају, уз нас су, саучествују с нама у тешким ситуацијама и дужни смо обратити пажњу на тај регион, и информативним путем спречити да САД спроведу украјински сценарио у Црној Гори" - рекао је Константин Книрик.


Извор: Константин Книрик: Један од задатака News Front-а је да се не допусти украјински сценарио у Црној Гори

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!