петак, 05. фебруар 2016.

Да ли је принудно слетање Трамповог авиона последње упозорење? (ВИДЕО)

Елити се уопште не допада Трампова "антиестаблишмент" кампања, као што је био случај и код неких других некадашњих фаворита, на пример, Рона Пола и Роса Пероа.

Да ли је принудно слетање Трамповог приватног авиона - само пар дана пошто је оптужио Теда Круза да је покрао гласање у Ајови - нешто више од случајности?
Прича се да је Рону Полу прећено смрћу на почетку кампања 2008. и 2012. године, с тим да је 2008. имао слично принудно слетање авиона. Рос Перо се жалио да су га прогањали некадашњи агенти ЦИА-е повезани са Џорџом Х. В. Бушом, због чега је 1992 године одустао од кампање.

 Историја нас учи да је је то итекако могуће и да никога није требало отписати још 2015...

Чак ни Џеба Буша. Далеко позади, Буш као корњача гура напред, чекајући да се супарник саплете и падне.

А онда, ниоткуда, супротно свим очекивањима и показатељима расположења јавности, изби Џеб на друго место најмање у једном испитивању јавног мнења у држави Њу Хемпшајр.

Ма није могуће да ће...

Мислите?

Трампова доминација и популарност нису гаранција да ће добити гласове, делегате и номинацију за председничког кандидата Републиканске странке.

Врло је могуће да владари из сенке не прихвате могућност да Трамп буде председник и понуде алтернативу - шта год коштало.

У наредних неколико недеља свашта може да се деси, да настане политички кркљанац...


Аутор: Арон Дајкс
Извор: Was Donald Trump’s “Emergency Landing” A Final Warning to Exit the Race? | Truthstream Media
Превод: Ћирилизовано

Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат
Нема коментара:

Постави коментар