"Русија инсајдер" покренуо онлајн продавницу "Shop Russia"


Сатове Ракета и Победа, уз многе друге производе, западњаци сада могу да купе преко нове онлајн продавнице Shop Russia, коју води тим Русија инсајдера у партнерству са Фабриком сатова Петродворец и многим другим врхунским руским брендовима. Уплата је лака и безбедна, купљено се испоручује свуда у свету.

Уз садашњи курс рубље, никад повољније се није могао купити руски сат!

Потпуно руски производ, сат Ракета се пре годину дана успешно продавао и по цени од 1,600 долара, а сада је доступан (онима који рачунају у зеленој боји) за само 580 долара! Док се цена швајцарског хронометра у истом периоду повећала са 51,000 на 154,000 рубаља (2,085 долара)!

За странце који су се пре годину дана нећкали да ли да купе руски сат, сада је прави тренутак да купе свој примерак, јер им је куповна моћ повећана због депресијације рубље. Један од последњих руских произвођача сатова, Фабрика сатова Петродворец коју је 1721. године основао Петар Велики, још увек, а од 1945. у знак победе над нацистичком Немачком, производи сат Победа, и сат Ракета од 1961. године, у славу Јурија Гагарина, првог човека у космосу.

Кликните на Shop Russia | 100% authentic, premium Russian-made products и купите руски сат. Уздравље!


Александар Јовановић / Ћирилизовано:


Колегама с Русија инсајдера - срећно! Мада, што рече неко, срећа прати спремне умове. Што опет значи да на "срећу" треба заборавити, паметније је прихватити се организације профитабилног посла, да би се имало за рад на Слободи. Као и Русија инсајдер - без чекања на новчану помоћ званичне руске "меке силе".

Уосталом, јесте да Шојгу више воли своје, руско...


Извор: Raketa - Makers of the Watch Worn By Putin, Shoigu, Stalin and Gorbachev

... али мекосилни кремаљски ђилкош Песков...

Извор: Vladimir Putin's spokesman in luxury watch scandal

... за које паре би могло да делује на десетине и десетине медијског оруђа - по целом свету.


Аутор: Владимир Родзјанко
Извор: Russia Insider Launches Online Store "Shop Russia"
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!