Поуздани извори: Путин у Европи има тајну армију "спремну за напад"


Брзо! Погледајте испод ћеркиног кревета. Има ли тамо какве ћелије "спавача", злотвора "обучених за борилачке вештине и борбу ножем"? Нема? Кумим вас Богом, погледајте поново, да будемо сигурни. Боље спречити него бити насмрт избоден од припадника Путинове тајне армије кољача.

Људи, ово је озбиљна ствар: Путин има на хиљаде антизападних ћелија прикривених агената по целој Европи, "спавача" спремних да одмах скоче и примене "технике борилачких вештина и борбе ножем чему су научени у јединицама руских специјалаца". И када Путин изда наређење, а хоће, пола Европе ће бити поклано ножекањама, пола исецкано карате ударцима.

За ову тајну војску знамо захваљујући истраживачким напорима човека који је написао Путинову биографију, Бориса Рајтшустера (Boris Reitcshuster). Речима патриотског и просветитељског гласила Србин.инфо:


ТАЈНЕ ТРУПЕ: Путинови елитни борци распоређени по Европи | СРБИН.ИНФО


Председник Русије Владимир Путин је послао тајне трупе у Немачку и неке друге земље Европе, информације су које има Билд, а изнео их је аутор Путинове биографије Борис Реитшустер.

Он је у својој књизи “Путинов тајни рат“, између осталог, анализирао информације које је добио од европских обавјештајних служби.

Тврди да је Владимир Путин директно надређен мрежи елитних бораца на Западу.

Школе борилачких вештина

Основа Путинових трупа су школе борилачких вјештина “Система“, које су распоређене по Европи, а у којима су тренери бивши чланови руских специјалних јединица.

Те школе су наводно под контролом руске обавјештајне службе GRU и специјалне јединице WDW.

“Те трупе су главни стуб Владимира Путина у његовом рату против Запада“, казао је Реитшустер.

Западне обавјештајне службе су само прошле године у Немачкој идентификовале 300 људи који су повезани са том школом. Њени чланови су по информацијама Билда војници, полицајци и радници судова у Немачкој. Школе су повезане и са групом руских мотоциклиста „Ноћни вукови“.

Билд је сазнао да су Путинове трупе активне и у разним покретима, као што је ПЕГИДА.

Извор: Агенције

А? Шта кажете? Јесте, Путин - проваљен. Захваљујући Рајтшустеру и поузданим медијским изворима, али и немачкој обавештајној служби која одавно упозорава на Путинове намере да дестабилизује Немачку путем пропаганде. Међутим, Рајтшустер каже да обавештајни подаци у које је имао увида говоре да су садашњи руски циљеви још прецизније одређени: подстицање грађанских немира, нарушавање демократских политичких процеса и "усађивање недемократских идеала".

Европо, немој да ма и један камен остане непреврнут! Не смеш дозволити да Путинова војска недемократских кољача спроводи тајни рат против Запада.

Јер, Боже сачувај и саклони, онда ће пасти и Америка:



Аутор: Руди Панко
Извор: Russia Insider
Поуздани извори:

- ТАЈНЕ ТРУПЕ: Путинови елитни борци распоређени по Европи | СРБИН.ИНФО

- ПУТИН ТАЈНО РАТУЈЕ ПРОТИВ ЗАПАДА: За њега ради војска, полиција, припадници елитних јединица, али и Ноћни вукови

- PANIKA U NEMAČKOJ: Putin ima “tajne trupe“ po celoj Evropi! Evo gde se nalaze u Beogradu! (VIDEO) | Vestinet.rs

- Vladimir Putin is accused of having army of sleepers in Western cities | World | News | Daily Express 

Превео, врло слободно: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!