среда, 09. мај 2018.

Пол Крејг Робертс: Реч Америке не вреди пет пара


Извор: Академик Джеймс Генри Фетцер: План 9/11 возник в больном воображении Бени Нетаньяху (видео) – Новости РуАН

Сада можемо напустити сваку наду да ће бити испуњена Трампова предизборна обећања - да ћемо се повући из Сирије, нормализовати односе са Русијом и да ће заустављање "извоза" послова и радних места постати трајна америчка политика. Гажењем речи америчке владе и повлачењем из споразума о неширењу нуклеарног оружја са Ираном - споразума што су га потписали Сједињене Америчке Државе, Уједињено Краљевство, Француска, Немачка, Русија, Кина и Иран - председник Трамп је оголио истину да је његов режим потпуно у рукама ционистичких ратних хушкача.

Знало се то и раније, али обнављање моћи Америке фабриковањем сукоба са Ираном је непобитан доказ да америчком спољном политиком управља Израел. Да се уверите у ту чињеницу, да је Трампов режим слика и прилика варварског племена како пада ничице пред "краљем краљева", све што треба да урадите је да погледате како амерички амбасадор у УН Ники Хејли пузи пред АИПЕК-ом, амерички државни секретар Помпео пред Нетањахуом, и озарено лице израелског агента Џона Болтона, неоконзервативца на положају саветника председника САД за националну безбедност, када је чуо да ће бити спроведен израелски план сукоба са Ираном.

Главни вазали Вашингтона пак рекоше да ће се држати споразума. Видећемо да ли ће успети да одоле притисцима и подмићивању. 

А Русија? Русија је пред новим изазовом. Хоће ли руско руководство показати више разумевања за дестабилизацију Ирана него за дестабилизовање Сирије? Или ће, опет одлучно, штитити јужно крило Русије?

Да ли су Путин, Лавров и атлантистички интеграционисти једном  већ уважити чињеницу да је сваки споразум са Вашингтоном, уз сав њихов њихов очајнички труд, безвредан чак и пре но што се постигне.

Хоће ли се Русија тргнути и престати да својом неодлучношћу ситуацију чини још гором? Ако Путин не прикочи "партнере", допустиће да нас све побију.Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Уме ли руски министар спољних послова да учи из искуства?


И да мало орасположимо филоционисте...Israel’s ‘beautiful creature’ Netta Barzilai qualifies for Eurovision 2018 finalАутор: Пол Крејг Робертс
Извор: America’s Word Is Worthless - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на -у

1 коментар:

 1. Етимологија од пресудне важности, за расположење дали сте видео у коме се спомиње "semifinale", и вама не треба држати слово шта значи "семи". То је корен слова "семит" или "семити". Дакле "половци" или полу-људи.
  Управо је у томе загонетка виших каста "жутих" јер они сматрају да су плод или клон спајања њиховог бога "јахве, јехова, Иехова, Иегова-тетраграмматон" са женом имена "ХАВА" или популарније ЕВА. Односно они сматрају да су "виши" народ, "чојзн пипл". Скраћено- да нису створења са ове земље., но инопланетарни.
  У томе јесте много проблема. То име њиховог бога се отелотвује као седмоглава аждаја, односно због тога је седам њихов срећни број!
  То се зове "грех", јер јој је подметнута јабука, у знак величања тог догађаја је да је "јабука" символ јудаизма, наравно познато вам је где је центар јудаизма или "Велика Јабука" или Нови Јорк, као и символ компјутерског дива "аплле", али "ЗАГРИЖЕНА ЈАБУКА".
  Ева се умножила са АДАМом, при чему је Адам човек беле расе, овоземљанин.
  Уништавање беле расе, или како они зову "гоја" и заузимање њихове родине или "Хааннана" јесте њихов "завет" или брит, наредба бога седмоглавог.
  И све иде у том правцу... Овце и барани слабо студирају "вучју" игру, а губитке подводе под "ако се мора, онда нека буде, и "осветиће им се наш Бог""!!
  позз

  ОдговориИзбриши