Кори Удовички, чобаница без заштите есенесоваца (ВИДЕО)



Руска чоколада


English Russia је сајт са богатим фото-репортажама из којих се доста научи о Русији. Довољан разлог за препоруку да га пратите редовно, али ова прича о чоколадама - погледајте је читаву на извору - ме повукла због сродности с мангуплуком ФСБ-ових пранкстера споменутим у последњем ажурирању чланка Ћирилизовано: Кијев, Лавов, Одеса 6-10. марта 2016 одине - напад на Амбасаду Руске Федерације у Кијеву и конзулат у Лавову, у Одеси... (ВИДЕО).

Нетањаху понизио Сједињене Америчке Државе и још их натерао да Израелу плате за труд


На своју руку а преко проксија из онога што се назива израелским лобијем у САД, Бењамин Нетањаху је уложио огроман политички и финансијски капитал у торпедовање Обаминог "нуклеарног споразума" са Ираном. Иако је тај споразум потписан, Ликудов лоби у Вашингтону уз подршку значајног броја изабраних чланова Конгреса и Сената настоји да време врати уназад и САД наведе на ратну стазу против Ирана. Може и успети, с обзиром да се скоро сви председнички кандитати заклињу да ће нуклеарни споразум поцепати већ првог дана мандата.

Бранислав Гулан: Српске куће да чувају ћирилицу!


Потребно је да се и свету отварају сабирни дистрибутивни центри са најбољом робом из Србије, који би се звали ,,Српска кућа”, обележени и ћирилицом. Десетак таквих објеката у градовима као што су Чикаго, Торонто, Беч, Франкфурт, Минхен, Стокхолм, Сиднеј, Цирих, Милано, Москва… снабдевених робом у вредности од по најмање милион евра, означених са ћирилицом, и да су из Србије, била би и одлична основа за снабдевање и малих етно маркета. Био би то мудар и тих повратак српске робе на та тржишта