The Saker: Украјинско кршћанство у акцији


Драги пријатељи,

Често сам на овом блогу спомињао чињеницу да је папство прави "творац" украјинског пројекта (касније су следили масони, империјалисти, нацисти, сада Англоционисти), али се на ово нећу враћати. Само желим да са вама поделим овај мали видео о унијатском свештенику "у акцији". Много хвала "А" који је за заједницу Степског сокола ( Saker ) овај снимак с украјинског превео на руски и енглески.

Напомена мојим српским читаоцима: зар вам овај лик не звучи, па чак и изгледа, као типичан усташки "свећеник" ?

Напомена мојим муслиманским читаоцима: за вашу информацију, иако је овај тип маскиран у православног свештеника, чињеница да он нема браду прилично јасно показује да је лажњак. Баш као што вехабије не треба мешати с правим муслиманима, људе у овом видеу не би требало заменити за хришћане. Ови момци су духовни наследници крсташа, а они су мрзели византијску Ромеју не мање него ислам. И данас можете видети исту геноцидну мржњу у гримаси и гласу овог типа.

The Saker




Транскрипт видеа:

- Слава Исусу Кристу!
Без жртве, нема ни благослова. И данас наша украјинска нација чини жртву пред Богом. Када је учињена жртву Богу, приноси се најбоље: најбоље воће, најбоља дјела људских руку.

Наши људи такођер Богу жртвују најбоље од најбољих, оне синови и кћери који су без страха одговорили позиву да бране своју земљу, прољевајући своју крв за Свету Украјинску Земљу, како је и украјински војник Андреј пролио своју крв, приносећи свој живот као жртву. Нека се непријатељи не радују што су наш најбољи од најбољих пали. За сваког нашег пасти ће десетке њих. Они су дошли овдје јер хоће нашу земљу, они желе да им је предамо.

Ми ћемо то учинити, али супротно - нема земље за њих, њих ћемо дати нашој земљи! Тако волите своје непријатеље. Али је наша Света Украјинска Земља показивала, показује и показати ће особиту љубав. Прихватила је с љубављу сваког Ординеца (припадника Хорде - хоће рећи да су Руси азијски монголски дивљаци, што је заправо сасвим тачно, али тешко да је лоша ствар, пре због тога треба бити захвалан и поносан , барем по мом мишљењу - The Saker), сваког агресора, сваког непријатеља који је крочио на нашу земљи да је оскврне. Наша земља шири њедра и прихвата их вјековима. Прихватити ће и ову московску хорду, као једног!

Не радујте непријатеља! Стотину ће пасти - тисућу стасати до оружја!
- Слава Исуса Кристу !
- Слава Украјини! Херојима слава ! (То је Бандерин слоган. The Saker.)
- Слава нацији! Смрт непријатељима!
- Слава нацији! Смрт непријатељима!
- Слава нацији! Смрт непријатељима!

Извор: The Vineyard of the Saker: A typical example of Ukie "Christianity" in action
Превео:Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!