Најзад! Заказан почетак емитовања ТВ серије "Родина"

А. Јовановић: И блог Fluent Historian и овај чланак су намењени читаоцима с енглеског говорног подручја. Аутор Наталија К., банкар, можда једног дана дипломата, заљубљеник у руски језик, културу, историју и уопште Русију лепо и искрено пише, уживање је читати... Али не може се стићи да се све преведе. Дакле, овај превод је како обавештење љубитељима мрдајућих сличица да имају нешто ново, руско и занимљиво за гледати, тако и мали израз личне захвалности за ипак ретке, али пријатне тренутке проведене на блогу... како да кажем, једне племените, добронамерне и радознале душе.

Најзад! Заказан почетак емитовања ТВ серије "Родина"

Здраво народе!

Сјајне вести. Има једна ТВ серија под називом "Родина" (овде се сад енглеском читаоцу објашњава значење речи, а ако српском то исто треба, онда за њега ова вест и није - прим. прев.), која је, како се можете досетити по наслову, урађена по угледу на израелску серију која је инспирисала познату америчку серију "Homeland". Пре неког времена руска продуцентска кућа је купила права за руску верзију.

Ево трејлера. Нема енглеских титлова, али га ипак погледајте, јер је сјајан. Не траје ни минут, па немате изговора да га не погледате:)




Зар није сјајно? Ако нисте у то сасвим уверени, па добро, мислим да ју је вредело погледати због Владимира Машкова у тој војној униформи.

У сваком случају, због ове серије сам била нестрпљива, нисам знала када ће почети приказивање. Према свим изворима, то је требало да буде у фебруару 2015, али...

У понедељак сам сазнала да је најзад и званично одређен датум почетка емитовања: 16. март, 2015 на Телеканал «Россия». Мораћу да је гледам преко интернета јер овде немам тај канал (мислим да треба платити неки претеран износ за било какав пакет са ТВ каналима на руском језику), али у реду је, чим стигне на  Рунет, ето ме.

И сигурна сам да ће бити боља од америчке верзије - одвија се у Русији. Можда ће чак бити боља и од израелске (која би требало да је прилично добра).

Слава вооруженным силам Российской Федерации!


Извор: Fluent Historian
Превео и приредио: Александар Јовановић - Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!