Руско предузеће "Швабе" регистровало заштитни знак у Мароку на латиници и на ћирилици

Милорад Ђошић - Ћирилизовано: Вест о томе да је предузеће "Швабе" регистровало свој заштитни знак у Африци је лепа вест, али да је то учинило и на ћирилици је још лепша. То само говори о самопоштовању државе Русије. Кад нам се јави нека домаћа фирма макар и са сличном вешћу објавићемо то са посебним задовољством.

 Руско предузеће "Швабе", део државне корпорације "Ростек", Регистровало је у Краљевини Мароко свој заштитни знак на латиничном и ћириличном писму. Регистрација је такође потврђена за 16 разних производа у домену Међународне класификације роба и услуга, изјавили су представници за штампу овог предузећа.


"Швабе" је у Краљевини Мароко добило јединствена права да користи своје робне марке за истраживање, развој и продају медицинских средстава, оптичких система, система расвете и геодетске опреме, као и робе за индустријску анализу, руковање материјалом и подршку процеса образовања.

"Краљевина Мароко је ново тржиште за наше предузеће. Први преговори са потенцијалним партнерима у овој земљи су открили интересовање за наше медицинске производе и опрему за осветљење", изјавио је заменик генералног директора за продају, активности у страним земљама и маркетинг Анатолиј Слуднич.

Мароко је постала прва земља у Северној Африци, где је предузеће "Швабе" регистровало свој заштитни знак. "Швабе" планира да настави да развија сарадњу у областима регистрације заштитног знака у Тунису, Египту и другим земаљама.


Извор:Shvabe Registers Latin and Cyrillic Trademarks in Morocco | rostechnologiesblog
За Ћирилизовано и СРБИН.ИНФО превео и приредио: пензионисани пуковник авијације Милорад Ђошић – пилот  

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!