Коначна листа кандидата за генералног директора РТС-а. На кога типујете?

Александар Јовановић - Ћирилизовано: Испод је вест РТС-а. За кога и зашто ви мислите да има највише шанси да буде директор куће која би требала да буде културна институција првог реда, а претворена је у  сервис окупатора и олоша - то напишите у коментарима. Више о кандидатима: Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Kandidati za direktora RTS-a | Cenzolovka.

Лично, сматрам да су колеге из "Цензоловке" оправдано ставиле Вилибалда Ерића на прво место. Зашто? Зато што му биографија и везе највише обећавају Александру Вучићу да ће постати Ђилас уместо Ђиласа, тј:"А да, рекао је и да треба проверити финансијско пословање РТС-а."


Коначна листа кандидата за генералног директора РТС-а

Управни одбор Јавне медијске установе Радио-телевизије Србије, на седницама одржаним 23. марта и 1. априла 2015. године, утврдио је коначну листу кандидата који формално-правно испуњавају све услове конкурса за избор на функцију генералног директора РТС-а, а у складу са Законом о јавним медијским сервисима, Статутом и Правилником о поступку и условима избора именованих лица Јавне медијске установе Радио-телевизије Србије.

Кандидати су:

Александар Аврамовић
Драган Бујошевић
Емин Голубовић
Младен Дражетин
Драган Ђукић
Вилибалд Ерић
Драган Караџић
Сандра Кесер
Миољуб Крсмановић
Александар Милутиновић
Александар Црквењаков

Наведени кандидати биће позвани на разговор, о чему ћe благовремено бити обавештени.

Извор: РТС :: Коначна листа кандидата за генералног директора РТС-а
За Ћирилизовано: А. Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!