Амерички избори - смртна опасност за цео свет

Џон Касич - пореклом Хрват, избор хазарске мафије за америчког потпредседника
Пре две недеље, на састанку глобалних "фиксера", које кадкад називају "владарима из сенке" или "Хазарском мафијом", да се после намештених председничких избора 2016. године придружи "још једном Бушу", бившем гувернеру Флориде Џебу Бушу, да владају Америком, изабран потпуно непознати гувернер Охаја, Џон Касич (иначе пореклом Хрват - прим. прев.).

Предводећи планету у Армагедон

Биће рата, сви то виде, али мало их је који разумеју колико амерички избори на то утичу. Чињеница је да је у 20. веку републикански кандидат могао да победи само на намештеним изборима - само 30% Американаца себе сматра "конзервативним" или "републиканцем".

Рат са Русијом, чак и по цену наметања Америци лажне диктатуре, хоће Републиканска странка, странка Никсона, Регана, Буша и Мекејна.

Оно што Америка не види, а на шта се свет све више фокусира, су ствари које Америка ради: убија дроновима, мучи, подржава свакакве терористе, наоружава злочиначке режиме, бомбардује и убија када и ког јој се ћефне. Због тога Америка више није пожељан пријатељ, савезник, чак ни трговински партнер.

Амерички избори: смртна опасност за цео свет

Републиканци су контролу над Конгресом остваривали плавећи изборни систем мафијашким новцем, али су чак и тада Сенат контролисали са само 37% гласова. Амерички избори су међу најнеисправнијим на свету, јер кандидати углавном пролазе без отпора. Нема двопартијског система у Америци, јер 90% функционера је изабрано на приватним састанцима богатих моћника, а формално постављено преко намештених избора.

Кандидатима који су права опозиција на намештеним изборима прете породици или их једноставно убијају. Рос Перо је да би спасао своју породицу одустао од председништва за које би сигурно био изабран., што су из истог разлога учинили и Ал Гор и Џон Кери.

Председника Роналда Регана је 1981. године и 69 дана од ступања на дужност из ватреног оружја ранио син једног од пословних партнера потпредседника Џорџа Х.В. Буша.

Осам година касније, потпредседник Буш је био једини високи функционер у Регановој администрацији који није био осуђен за неки злочин или против кога није подигнута оптужница.

Спрдња од избора

Иако се за "дисциплиновање" бирача на америчком југу још увек користе наоружани бандити, за намештање избора у већини држава се примењује једноставно хаковање рачунара, о чему ћемо касније.

Механизам изборне преваре, некада просто надевање гласачке кутије "правим" гласовима, сада се претворио у хаковање, подмићивање, ометање, па чак и убијање гласача од државне полиције. Уосталом, улог је велики, ко победи моћи ће да користи највећу војну силу у историји човечанства - као средство за личну освету. Да ли ико још сумња да се америчка војска увек тако користила и користи.

Смрт у Охају

Неким потезима повученим овде, у држави Охајо, створени су услови да се може изазвати Трећи светски рат. Гувернеру Џону Касичу, изабраном после велике изборне преваре коју је финансирао бос коцкарске индустрије Шелдон Аделсон, понуђено је место потпредседника под Џебом Бушом, на председничким изборима 2016. године.

Постоји бојазан да везе Џеба Буша са недавно оптуженим сенатором Бобом Менендезом и умешаност у превару од осам милијарди долара у пословима одбране могу изаћи на видело. Због тих ствари, као и прања новца за колумбијске нарко картеле преко тексашке "Комерцијалне банке" у власништву породице Буш, Касич лако може постати председник.

Касич је креација и креатура Аделсонова и Нетанјахуова, он би нуклеарни арсенал САД предао у руке организованом криминалу.

Буш и Касич, обојица фискални екстремисти са плановима за полицијску државу, обојица за одузимање права радницима и инвеститорима, само би вршили политичку контролу над САД за време рата. Олигархији, коју представљају, потребна је национална катастрофа и нови непријатељ. За непријатеља је изабрана Русија, говори се да се већ планира некакав инцидент у балтичким државама или Украјини.

2000. и 2004.

Џорџ В. Буш је два пута постао председник преко Охаја, државе у којој организовани криминал контролише гласање. Када је "слаба карика", републикански изборни "фиксер" Мајк Конел пристао да сведочи да су Буш, Чејни и Роув учествовали у изборној крађи - убијен је.

Цитат из чланка истраживачког новинара Боба Фитракиса за Фри прес:

"Мајкл Конел, ИТ гуру породице Буш и Карла Роува, кренуо је 19. децембра 2008. из Вашингтона Ди-Си кући, на божићну прославу своје компаније. Искусан пилот, полетео је са мерилендског аеродрома Колеџ парк ка Акрон-Кантон аеродрому у Охају. Временски услови нису били неуобичајени и тешки, а опет се његов "Пајпер Саратога" авион нагло обрушио ка земљи и пао између две куће у једној богатој четврти, када је био на само 2,5 миље од аеродрома. Место пада авиона је изоловано и почишћено за само два сата - противпрописно, а његова супруга је сутрадан видела да Конеловог "Блекберија" од којег се никад није одвајао нема у нетакнутом руксаку."
Конел само што је затражио заштиту, тврдио је да му живот угрожава саветник Беле куће Карл Роув. Велика порота је била спремна да почне процес, који не само да би поништио председничке изборе, већ и нарушио равнотежу Уставног суда, што би довело до исправљања низа бизарних одлука којима су се легализовали тортура, изборне крађе, киднаповања и убиства. Још један цитат из Фри преса:
"Фри прес је открио кључне документе који бацају светло на Конелову мистериозну погибију. Један документ показује да је тадашњи државни секретар Охаја, Џ. Кенет Блеквел, потписао Конелову изјаву о раду (Statement of Work, формално није уговор, али најчешће има његову снагу - прим. прев.) на ИТ пословима за озлоглашену "Изборну ноћ 2004", када је Кери неочекивано изгубио иако су предизборне анкете показивале да ће победити. Конел и Блеквел су се четрнаест месеци пре избора 2004. договорили да ће Конел имати "могућности даљинског праћења" компјутерске обраде гласова на председничким изборима у Охају. То значи да је Блеквел више од годину дана унапред планирао да треће лице и подизвођач, Корнелова приватна "партизанска" компанија, има потпун и тајни приступ изборним резултатима председничких избора 2004. у Охају."
          Како су хаковани гласови
"Новооткривени уговор садржи "Доказ Б" о "огледало" вебсајту за сварно пребројавање гласова у изборној ноћи, сајту којег је обезбедила Конелова компанија, "ГовТех". У документу пише: "ЃовТех ће инсталирати и хостовати (као што је наведено у "Доказу Б") сајт-огледало апликације која ће обезбедити "фејловер" решење у случају квара примарне инсталације на дан избора."

Ова “hot rollover configuration”, како се у документу објашњава, "може да даљинским путем потпуно обнови сајт, ако падне примарни сајт" - што се и догодило у 11:13 часова, када је председнички кандидат демократа Џон Кери водио за три поена испред републиканца Џорџа В. Буша.

Механизам државног секретара Охаја Блеквела и Карла Роува, за које многи верују да су наредили убиство Конела, сада је под контролом Аделсона и Касича. На инсајдерском састанку на којем су венчани Касич и Буш "одрађени" су Охајо, Флорида и Вирџинија, што је обично довољно да се неутралише чак и убедљиво вођство некога ко није кандидат којег је изабрала мафија.

Фри прес:
"Бројање гласова за Охајо 2004. било је поверено "Смартех"-у из Чатануге у Тенесију, у власништву десничарског евангелистичког издавача Џефа Авербека, којег је као подизвођача ангажовао Конел. Резултати гласања су од 12:21 необјашњиво почели да се мењају - Кери је водио за преко три процентна поена, али је на крају са преко три процентна поена победио Буш. Све у свему, необјашњиво брз преокрет од 6,7 одсто гласова."
Председник Обама се ове недеље састао са кубанским лидером Раулом Кастром - драматичан потез на фону климавог иранског "нуклеарног" споразума. Труди се да “undo” што више може, и за оно време што му је преостало на месту председника ублажи глобалну штету коју су нанели неоконзервативни екстремисти.

Обама нема шта да изгуби. Почетни циљеви су следећи:

- Иран: Повратити Иран као америчког трговинског партнера, плус што Обама са Ираном намерава да преобликује осовину Саудијска Арабија - Израел, две нуклеарне силе (потврдила ИАЕА - Међународна агенција за атомску енергију) од којих једна функционише као да је у средњем веку, а друга је одраз свих најгорих аспеката нацистичке Немачке.

- Египат: Колико год чудно изгледало, САД ће за успех у Египту сматрати ако та држава обнови своје хладноратовско балансирање између Русије и САД, јер су саудијски новац и израелске безбедносне службе сасвим прожели египатски политички живот и од државе са огромним становништвом направили "пропалу државу".

- Сирија: Обама сада мора да обезбеди опстанак Асадове владе. Међутим, поделе у самој Сирији и њени дугогодишњи односи са Совјетским Савезом / Русијом чине је готово беспомоћном у замршеним геополитичким питањима. Мешавине француске културе и хладноратовског изолационизма нема више у Сирији, држави спремној за значајне прогресивне корака и зато мети коју треба уништити.

- Куба: Поново успостављајући трговинске односе са Кубом, САД добијају потребан кредибилитет код Јужне Америке и у свету. На Кубу се већ дуго гледа као на "причу о успеху". Некада је била америчка полуколонија и куплерај, а после више од пет деценија стабилности и упркос пропаганди која је уверавала у супротно, много је ближа либералној демократији него Велика Британија или Канада.

- Нигерија: Афричка држава са најбројнијим становништвом и економски најруиниранија, уједно је и афричка држава која је највише на мети, чак и више него Кенија, ако је то уопште могуће. Бухари, који ће ускоро постати председник, Обамина је последња шанса за стабилизовање Западне Африке, насупрот француско-саудијско-израелској осовини која подржава Исламску државу / Бокоп Харам / Ал Шабаб. Његовом претходнику, Гудлак Џонатану, одмах пошто је изабран, речено је да уради што му се каже или ће га његово сопствено обезбеђење убити. После четири године, сви приходи од нафте су покрадени и земља је у грађанском рату.

ЕУ: Али права "пропала држава" је ЕУ. И поред оштрине на речима, државе ЕУ настављају да крешу буџете за одбрану. САД верују да целовиту ЕУ једино могу да одрже НАТО и нови хладни рат. За ЕУ нема наде, суочена је са избором између пада животног стандарда и дезинтеграције. ЕУ/НАТО лутак би да на светску сцену изађе као светски играч, али за ту позоришну представу, о борби "светлости против таме", нико карту не купује.

Питања светске безбедности

Свет, признавао то неко или не, пази на Израел и израелски нуклеарни арсенал. Нетанјаху није просто "нестабилан". Чак и његове службе безбедности желе да га се реше као бесног пса.

Опет, у поређењу са Џебом Бушом и Џоном Касичем, Нетанјаху је Ганди. Али, и поред тога што је амерички политички систем оскаћен не само уобичајеном бизарношћу званом "изборни колеџ", и новијом увредом здравог разума - "Уједињени грађани" (Citizens United), која легализује мито у епским размерама, неумитни али закључци који се највише избегавају су следећи:

- Амерички политички систем није у стању да изабере правог лидера било које врсте. Чак су и "лафчине" другоразредне. Чак и безбојни "седи ди си..." као Ромни и Мекејн сијају спрам Џеба Буша и Касича.

- Америчке политичке династије, сачињене од педофила, масона и шизоидних типова, данас су тек нешто мало више од асистената "Хазарске мафије", која је и сама састављена од ситних манијака.


Оно што се као неоспорно у сваком смислу мора прихватити је да су сиромаштво, незнање, људска патња и разарање планете постали политички успех. Једнако неоспорно је да су Сједињене Америчке Државе постале претња свету, такве какве су-  без вођства и циља, подложне свакаквим хировима.

Можда је време да Америка прихвати да ће милиони људи, они најбоље информисани, најбрижнији и највеликодушнији, лако преболети мисао да ће када се једног јутра пробуде Америку видети претворену у прах и пепео.

Америка је после 11.9. искористила свој последњи поклич. Следећи пут када буде "рањена", већина ће, највероватније, хтети да је препусти њеним мукама.


О аутору: Гордон Даф је маринац - ветеран Вијетнамског рата. Деценијама је радио на питањима ветерана и ратних заробљеника, и саветовао владе у безбедносним питањима. Даф је главни уредник и председник управног одбора Veterans Today, посебно за онлајн магазин New Eastern Outlook.
Извор: American Elections: A Global Death Threat | New Eastern Outlook
За Ћирилизовано, Магацин и СРБИН.ИНФО превео: Александар Јовановић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!