Грамзива седморка (Г-7) против Русије

Грамзива седморка је на самиту 7. и 8. јуна у Немачкој као глобални полицајац решавала светске проблеме и истезала руку својих закона. Али ко су земље што чине Г-7, откуд им право да делују мимо Организације уједињених нација, која је вајда од Г-7 (прошлости) када имамо БРИКС (будућност)?


Грамзива седморка

Просторија је мирна и тиха, атмосферу кроз отворене прозоре уноси мирис магнолије пролећног поветарца и цвркут птица. Али нешто злокобно стаде испред врата, тамни облаци заклонише сунце, песма утихну. Зло преплави собу, људе унутра ухвати језа, и мучнина од мириса сумпора, кад се врата с треском отворише и упаде Грамзива седморка, Седам Синова Сатане, Седам Сурих Смрадова.

Шпил Грамзиве седморке и њено право на владавину

Ко је у шпилу и ко даде право тој седморки да влада светом и уопште да даје мишљење о светским проблемима?

Ас у пику, Сједињене Америчке Државе, једина држава која је извела атомски терористички напад, и то двапут, земља која је напала безброј суверених држава, починила још више убистава и покушаја убистава, била уз фашисте, изводила огледе на људима као заморчићима...

Велика Британија, краљица треф, саучесник у злочину и/или добровољни "лош полицајац", наложница своје бивше колоније... Велика Британија што је напала Ирак, покренула "Држ' Гадафија" кампању и уништила његове панафричке хуманитарне и програме учења и здравствене помоћи преко интернета, а чега је резултат Либија какву гледамо данас... И то, таква Велика Британија тврди да има чаробан кључ за светске проблеме?

Трећи крак ФУКУС-а (FUKUS: France-UK-US), краљ херц, једини краљ који је толико мушко да нема бркове, као и његов масни, осорни, пискави мопедер од председника који ни о својим породичним стварима не уме да води бригу, а камоли о светским пословима. Диван трио за бриџ, све са својим робовласничким историјатом, упадима, масакрима и мешањем у унутрашње ствари суверених земаља. А четврти партнер?

Канада, жандар пик. Служи за прљаве послове свог мускулозног боса с југа, која, када не убија младунчад фоке и крвљу и знојем не шкропи лед градећи спортске објекте превараната, учествује у свим великим империјалистичким ескападама, жандар пик са таман толико карактера и кичме колико од АИДС-а болесна сифилистична курва са дневном навиком од хиљаду долара.

Италија, краљица каро, благонаклони посматрач у либијској травестији међународног права, држава која се хвали да је домовина тестенине, иако је чак и то пореклом из северне Африке (у облику ал-итерија), места некадашњег италијанског империјалистичког иживљавања.

Одмах иза две цепанице је жандар каро, Јапан, чији третман заробљеника у Другом светском рату и данас изазива мржњу код милиона људи, који је нуклеарне реакторе посадио на најпогрешнијем могућем месту, Јапан који масакрира делфине док их цео свет воли, и Јапан који нам је дао - шта? Фукушиму?

И Немачка. Über Alles. О Немачкој... питајте Грчку.

Дакле, каква права има ова шарена банда садашњих и бивших ратних злочинаца, империјалних сила и касапа, да суди, даје мишљење и делује о било чему и било где изван граница извињавања? Ове парије, предвођене САД, у којима је град Детроит банкротирао и где је хиљаде људи лишено основног за живот - воде, и пудлице јој из Европе... И Јапан.

Клуб за корпоративне елитисте

Постало је јасно да се Запад намерио на Русију још од добровољног распада СССР-а , или чак и пре: Стаљин је 1945. године изразио забринутост што такозвани савезници одржавају борбену готовост немачких војника, упесто да се против њих бори и затвара их; да јуче као и данас сарађује са терористима; да Г-7 (која је почела да се састаје 1975. године) неће чинити ништа, све док Русија има "доброг" председника, који омраженим невладиним  организацијама допушта да земљу разједињују, а западним корпорацијама да из ње црпу ресурсе.

Пријем у Г-8 је био бесмислен колико и на све стране развикано "истеравање" 2014. године. Али како можеш бити избачен из клуба којем не припадаш? И може ли и до које мере данашња Русија ићи руку под руку са гомилом ратних злочинаца, империјалиста, онима који удомљују мафијашке корпорације. Не може, нимало.

БРИКС - будућност

Грамзива седморка је испричана тужна прича о похлепи европских империјалиста и њиховом прљавом, смрдљивом и трулом потомку, и ратним лудостима које су милионима људи донеле и беду и смрт. Будућност је БРИКС, не Наша Терористичка Организација (НАТО) или Грамзива седморка (Г-7)

БРИКС се залаже за развој, а не за размештање снага, БРИКС се залаже за разговор и дијалог, а не арогантност, силеџијство и шовионизам, малтретирање, уцењивање и клање. Русија је и срцем и умом за прво, свакако не за потоње.

Самит Г-7 у Немачкој је био само још једно окупљање ротирајуће корпорацијске и злочиначке клике која чврсто припада прошлости и која је, таква каква је, осуђена на пропаст.


Од истог аутора: Ћирилизовано: Сукоб цивилизација ?

Аутор: Тимоти Бенкрофт-Хинчи
Извор: G7 Meeting targets Russia - English pravda.ru
Избор: СРБИН.ИНФО
Превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!