Папа и дванаест мајмуна

Депопулационисти су опет активни, вредно раде на елиминацији шест милијарди људи не би ли планету довели на оно што разглашавају као "одржива носивост од милијарду људи".

И план ће им овог пута, по свој прилици, аминовати Ватикан, који је одабрао професора Џона Шелнхубера да припреми папски документ о климатским променама, а професор говори да је пленета пренасељена и да је вишка бар шест милијарди људи. Ватикан му сада даје овлашћења која ће, како многи очекују, резултирати званичним документом католичке цркве у којој се подржава радикална депопулација у име климатске науке.

Папска енциклика, која у католичкој цркви има снагу наредбе, треба да буде издата 18. јуна у Ватикану - како пише Breitbart.com. Можда са изузетком енциклике о контрацепцији 1968. године, ниједан ватикански документ није тако жарко очекиван.

Планетарни суд изнад свих држава... један круг ће владати свима

Шелнхубер сања о "Планетарном суду" по "Уставу Земље", који би имао власт над сваком земљом и владом на планети. Према образложењу својих ставова у овом документу о људима и природи, он се залаже за свемоћну и на климу фокусирану светску владу која би владала планетом, то јест, праву "диктатуру науке", заснованој на каквој год те године склепаној науци заступника климатских промена.

Шелнхубер:

"Дозволите ми да овај мали допринос завршим са свагдашњим сном о кључним институцијама, који би могао довести до софистификованије - и тиме адекватније - верзије конвенционалног појма светске владе. Конвенционална демократија би се могла организовати око три делатности: Устава земље, Светског савета, Планетарног суда. Сада о тим институцијама не могу детаљније, али бих указао да би:

Устав земље био над Повељом УН и дефинисао основне принципе којима би се човечанство водило у свом трагању за слободом, достојанством, сигурности и одрживости;

Светски савет био састављен од особа које би непосредно бирали сви људи света, при чему њихова подобност не би била ограничавана географским, верским и културним квотама;

Планетарни суд био наддржавно правно тело отворено за жалбе свих, а нарочито у погледу кршења Устава Земље."

Другим речима, Шелнхубер верује да би нова светска влада могла да човечанству створи "слободу" тако што ће му је диктирати Планетарни суд по Уставу Земље, који ће, без сумње, почети с радом тако што ће прогласити да планета може поднети само милијарду људи. Осталих шест милијарди просто мора да нестане. Дакле, уместо Повеље о правима, Устав Земље би се ослањао на Повељу о смрти и светску владу која би могла да нареди истребљење милијарди људских бића е да би се "спасила клима".

"У енциклици без преседана, о животној средини, папа би, како се очекује, обзнанио да је човечанство у експлоатацији планетарних ресурса прешло Земљине природне границе... Свет се суочава са уништењем, ако не дође до револуције у умовима и срцима", пише Гардијан.

И наставља:

"Папа хоће промене у срцима. Јер оно што ће нас спасти нису технологија и наука, већ етичка трансформација наше заједнице", каже кармелићанин, отац Едуардо Агоста Скарел, климатски научник који предаје на Папском католичком универзитету Аргентине у Буенос Аиресу."

Гувернера Калифорније брине што има превише људи

Депопулацију под новом светском владом могао би да подржи гувернер Калифорније Џери Браун. Он је недавно "цвркутао" како Калифорнија има превише људи: "Колико људи одједном можемо да намиримо?" И рекао како су климатске промене разлог за невиђену сушу.

Очигледно је да гувернер Браун сматра да Калифорнија има превише људи, а то значи да је треба намерно депопулизовати.

Са горе описаним, Ватикан и Џери Браун се придружују труду заговорника депопулације као што је Бил Гејтс, који је једном рекао да вакцине могу помоћи да се број људи на свету смањи за 10 до 15 одсто.

Што је по свој прилици тачно. Према Удружењу католичких лекара Кеније, а то су иначе заговорници вакцинације и финансира их УНИЦЕФ, установљено је да су вакцине даване младим женама садржавале хемикалије које изазивају стерилност.

Слично томе, у једном мексичком градићу је језивих 75 одсто вакцинисане деце завршило у болници или умрло. Давана им је вакцина из серије за коју се спекулише да је служила за испробавање депопулације.


Брза депопулација против споре депопулације

Пошто сте и ВИ један од циљева светске депопулације, можда ће вас интересовати како се она остварује. Глобалисти разматрају два приступа:

СПОРА ДЕПОПУЛАЦИЈА: Овај метод се фокусира на скривено стерилизовање вакцинама, бесплатне контрацептивне пилуле и "социјалне услуге", тј "едуковање" жена да имају мање деце. Идеја је да тренутна популација од 7 милијарди полако умире, а наталитет опада, због чега ће се укупан број становника временом смањити. Ово се може назвати "ненасилним" начином постепеног смањивања броја становника током времена. Другим речима, нико не мора да умрети прерано да би циљ био остварен.

БРЗА ДЕПОПУЛАЦИЈА: Овај метод подразумева брзо убијање милијарди људи, док се кривица сваљује на нешто друго. Најизгледнији кандидати су аеросолно биолошко оружје (ебола 2.0?), агресивни вируса рака убачен у вакцине (види признање бившег "Мерковог" научника специјалисте за вакцине Мориса Хилемана), глобални нуклеарни рат, намерна употреба ЕМП оружја које ће уништити електричну мрежу, и тако даље. Опакије и подлије од споре депопулације, и подразумева масовно убијање.

Са методама споре депопулације покушавају још од 1970-их, али без нарочитог успеха. Број људи на свету расте, глобални моћници сад морају да експериментишу са брзом депопулацијом не би ли остварили свој циљ - шест милијарди људи мање на планети.


Намерна депопулација против ненамерне депопулације

Намерна депопулација је, наравно, трагање за одговарајућим поступцима и политикама с циљем директног и масовног смањивања броја људи на планети.

Ненамерна депопулација је оно што се дешава када груне катастрофа и дође до распада система на којима почива савремена цивилизација: електрична мрежа, на пример, или се разулари генетско загађивање усева што води ка глади у свету. "Научници климатских промена" инсистирају на томе да ослобађање угљен-диоксида у атмосферу некако изазива катастрофални колапс друштва, што ће на крају довести до смрти милиона или милијарди људи.

Сходно томе, глобалисти себе сматрају милостивим према човечанству кад изазивају намерну депопулацију, јер се њоме спречава ненамерна, али катастрофична депопулација (тј. светски помор после катастрофалног колапса глобалног екосистема). Тако оправдавају тајне програме стерилизовања вакцинама, на пример, или елиминацију шест милијарди људи планете. Другим речима, када убију и вас и шест милијарди ваше браће и сестара, то ће бити ЉУБАВ према животу и одбрана екосистема!

Али како, тачно, елиминисати шест милијарди људи, ако сте глобалиста што се залаже за масовно убијање у име климатске науке?

Са дванаест мајмуна!

Убити једног човека је убиство. Убити шест милијарди људи је "климатска наука". Али како то извести?

Лакше него што мислите. Као у филму Дванаест мајмуна, све што треба учинити је ослободити генетски модификован вирус на неком великом аеродрому било где у свету. Али да се разумемо, не кажем да је ово тачно јер се "десило у филму", већ да је филм коректно описао колико је лако, некоме ко је одлучан да уништи цивилизацију каквом је познајемо, да употреби биолошко оружје - на целом свету. И изазове помор и депопулацију, истовремено омогућујући владама да још чвршће контролишу становништво средствима полицијске државе, као што су принудни карантин, ограничавање кретања и путовања, присилна вакцинација, медицински контролни пунктови на путевима, итд. (Кад човек мало боље размисли ово му дође као скоро савршена полицијска држава - даје владама легално оправдање да под претњом оружја у сваког убаце РФИД (RFID) чип за медицински надзор. И још забавно. За наказе и манијаке контроле.)


Америчка војска већ има биолошко оружје с којим може да убије милијарду или више људи

Непорецива је чињеница да америчка војска већ дуго ствара и испробава такво вирусно биолошко оружје. (Раније сам писао о аеросолној еболи која је харала америчким војно-медицинским истраживачким центром 1990. године и побила пуну зграду мајмуна пре него што су зграду "избомбардовали" стерилизаторима.)

Иако су према одредбама међународних споразума истраживања таквог типа напуштена, само ће будала у то поверовати. У стварности, истраживања су само постала нешто тајнија и на тајнијим буџетима. Сједињене Америчке Државе данас имају сојеве вируса којима би се човечанство могло децимирати за мање од године дана. Случајно (а кришом) се негде у свету ослободи вирус и...

Наравно, ако ћеш да десеткујеш (а не да истребиш) човечанство, мораш бити сигуран да су ти глобалистички пајтоси вакцинисани. Природно, са вакцинама без живе, алуминијума, формалдехида и моносодијум глутамата, нађеним у вакцинама за прост свет. Подразумева се да ће Центри за превенцију и контролу болести о пандемији ћутати, исто као што ни писнули нису на признање свог научника специјализованог за вакцине Др Вилијама Томпсона, који је јавно признао да је учествовао у научној превари Центара, скривању повезаности вакцина и аутизма код афро-американаца.

Маса ће бити препуштена самој себи. Чик погодите ко би успео да преживи? Људи који би користили лековито биље и "супер-храну" која јача имунитет. А међу онима кој би били почишћени вирусом- биолошким оружјем за контролу бројности становништва највише би било старијих, имуносупресираних и неухрањених.

"Планетарани суд" нове светске владе би и хтео да се њих прво курталише, али би за рад способно тело пореских платиша углавном остало поштеђено, да настави да плаћа порез и производи економски аутпут што ће га експлоатиссати глобалне корпорације.

Али да се сада вратимо папи, професору Џону Шелнхуберу, Билу Гејтсу, Теду Тарнеру и другим фанатицима депопулације: Како тачно планирате да почистите шест милијарди људи са планете?

Јер маси је већ испран мозак пропагандом климатских промена, па ако јој наредите да се добровољно пријави за "Еко-френдли еутаназијску комору" да би спасла планету тако што ће се убити, она ће стати у ред. Шта у ред, куповаће улазнице!

Можда не би била лоша идеја да установите глобалну Дарвинову награду и позовете најидиотскију овчадију да се у некој врсти савременог жтвовања Геји добровољно одстрани из људког генома. Ацтеци су то сјајно радили! Питајте било којег од непребројних Ацтека који су и данас ту.

Од истог аутора: Доказано: Америчке (рекеташке) вакцине изазивају трајно оштећење мозга

Аутор: Мајк Адамс
Извор: Natural News
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!