Ротшилди припремају свог монарха за руски престо


Марта 2013. године, конгрес монархистичких организација из целог света је за наследника руског престола прогласио Гошу Хоенцолерна. Русију је на конгресу заступао бивши вицегувернер Свердловске области (којој је административни центар Јекатеринбург, где је стрељана царска породица - прим. К.Р.) Антон Баков, који је себе прогласио за премијера нове монархистичке Русије.

На конгрес су позвали и Матвијенка и Наришкина, и дали им задатак, да у име руског парламента зготове документ којим се потврђује да је Гоша легитимни престолонаследник, али да привремено живи ван граница Русије!

Затим би Гоша, у име свог великог прадеде Николаја II потписао да се повлачи из групе оснивача Фед-а (Савезне резерве САД), после чега ће Ротшилди добити потпуну а закониту контролу над свим финансијама света. Затим се Ротшилди безбедно селе у Макао, одакле покрећу нову светску валуту, која ће ојадити бројне земље које велики део свог богатства држе у доларима и еврима.

Онда ће руска опозиција добити наређење да изазове кризу, и да типови а ла Њемцов, Алексејева, Навални и Јашин дестабилизују ситуацију, а на Кавказу ће милитанти пребачени из Сирије и локални бандити почети са заузимањем руских територија између Украјине и Казахстана.

Гоша, син велике кнегиње Марије Владимировне има и званичну девојку. Зове се Ребека Бетарини и ћерка је италијанског амбасадора у Белгији 
Машина мама Леонида Георгијевна са братом Ираклијем "царом Грузије" после ослобођења северне Италије (1945)

Гоша, мама Маша и жена Д. Медведева

Ћирилизовано: Више о Гоши тј. Георгију Михајловичу и Марији Владимировној овде и овде. Напомињемо да је фотографија Медведевљеве жене са аспирантима на руски престо објављена у оригиналном тексту, али не и у оквиру енглеског превода Кристине Рус.

Изворни текст на руском: Ротшильд готовит своего «монарха» на трон России » Политикус - Politikus.ru
Превод на енглески: Кристина Рус
Извор: Fort Russ
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!