Русија: Супституција увоза и прекидање непотребних веза (ВИДЕО)


Vox Populi Evo: У свету масовних медија глас народа се углавном не чује. Све борбе, сукоби и бриге људи брижно се стишавају и прерађују савременом медијском машинеријом. Vox Populi Evo на овом каналу прави колекцију видеа о садашњој борби народа против машинерије елитизма. И да поновим, драги посетиоци: на вама је да ли ћете или нећете гледати. Какогод, главно је мислити својом главом.


Ћирилизовано: Видео је још један сјајан и потребан рад руског медија Politrussia. Исто важи и за колегу (пре ће бити колеге, ал' ајд') са Vox Populi Evo који преводи и шири добру ствар. А зашто је сличан рад на српском језику права реткост? Нема га јер тражи знања и времена, што кошта. А паре су потребне за другу ствар. Шта мислите, колико бисмо добили овакве "хране за мозак" да се уложи бар стоти део новца потребног за само један хир ђилкоша на власти? И са оваквима, "у нашим редовима" треба прекинути:

ИМА СЕ МОЖЕ СЕ Путинов помоћник на венчању показао сат од 570.000 евра! 


Само 30 оваквих сатова је направљено на свету, Фото: "Richard Mille"

Дмитриј Песков (47), портпарол Владимира Путина, изазвао је бес међу обичним грађанима у Русији након што је на свом венчању показао да носи сат од 400.000 фунти (око 570.000 евра)!


Извор: Russia | Imports substitution - getting rid of unnecessary links | Eng Subs - YouTube
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!