Српска медијска мајка, бивши директор ЦИА-е Дејвид Петреус би "терором на терор", Ал Каидом на ИД (Видео)

Фото: Бета / АП

РТ:

"Бивши армијски генерал и директор ЦИА-е Дејвид Петреус је позвао америчке функционере да размотре употребу Ал Нусра фронта, организације повезане са Ал Каидом, у борби против Исламске државе у Сирији - прочитајте више: Former CIA director Petraeus wants to use Al-Qaeda to fight ISIS – report "
Ћирилилизовано: И прочитајте и погледајте видео. Јесте се Петреус мало занео у "шапутању на јастуку" и зато чак био осуђен на неку условну казницу, али нема такве ствари као што је "бивши" армијски генерал и директор ЦИА-а, његова се и даље слуша, а богами и оперативан је.

 И у Србији:

"Овај амерички инвестициони фонд на чијем је челу бивши директор обавештајне службе ЦИА Дејвид Петреус, преко своје ћерке фирме „Јунајтед групе” у Србији, већ поседује СББ, Тотал ТВ, „Гранд продукцију”, кабловску телевизију Н1, Спорт клуб, Синеманију и Ултра ТВ. Гласине да су Американци постали већински власници сајтова „Рингијер Аксел Шпрингера” Веселин Симоновић, директор „Блица”, у изјави за „Политику” одбацује као „апсолутно нетачне”." - Политика: Ко је покуповао српске медије

Зато пратите и овдашње тзв. мејнстрим медије, нарочито оне под уредничком руком Веселина Србина. Јер генерал се слуша, његова се и разрађује, биће занимљивих текстова.

 Које ће намесничка власт читати као задатак - како да се односи према "умереним терористима".

 Извор: Terror on Terror: Ex-CIA chief wants to use Al-Qaeda to fight ISIS - YouTube
 За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари