недеља, 28. фебруар 2016.

Натоидна памет: Тенкови Војске Србије јуре "тркаче" по Београду "у знак подршке избеглицама" (ВИДЕО снимак српске срамоте)
Ћирилизовано:

Намесничкој власти и НВО олошу није се ни чудити. А одговорнима у Војсци Србије?

Обавезно погледати: Ратни ветеран и храбра Американка упропастили наступ Била Клинтона на предизборном скупу његове жене (ВИДЕО)FLYING: Умро је чувени пробни пилот Ерик "Винкл" Браун

Черчил о пилотима:

"Никада у историји људског ратовања није се догодило да велики број појединаца дугује толико много, тако малом броју људи." 


Ерик "Винкл" Браун држи Гинисов рекорд по броју типова авиона на којима је летео

Ерик Мелроуз Браун, један од најодликованијих  пилота свих времена, преминуо је прошле недеље у 97-мој години живота. Браун се још 1940. године придружио британској морнаричкој авијацији. Било је то у време када се авијација брзо развијала за војне потребе. Могло би се рећи да чудо што је преживео - имао је 11 авионских несрећа. Служећи 31 годину за време и после Другог светског рата, Браун је летео све типове тешких хеликоптера, елисних  и млазних авиона, како савезничких тако и снага Осовине.  Био је савременик тест програма за један од најславнијих авиона свих времена П-51 „Мустанг“.