Како "Новински фронт" и "Србин инфо" с једне стране, и ТАНЈУГ и "Блиц", с друге, обмањују своје "читалачко тело" (два примера)

Први пример: Глупост из незнања, "немања времена" и алавости


Први прилог је изворно објављен на на сајту "Новински фронт", а пошто је наслов "јак"- њам, сместа га је пренео "Србин инфо". Погледајте видео и прочитајте текст,  и биће вам, чак и ако сте тотални дудук за авијацију (као што је потписник ових редова), одмах јасно да ту нема никакве "борбе", проигравања дуела:

Руско Министарство одбране објавило снимак ваздушне битке ловца Т-50


Руско Министарство одбране је објавило видео поводом Дана руског ваздухопловства «Небо се покорава сили» у коме су приказани јединствени кадрови битке у ваздуху у којој учествује и најновији млазни ловац пете генерације Т-50.



Како преноси ТАСС, на снимку је приказана ваздушна битка ловца МиГ-29КУБ, авиона за борбену обуку Як-130, најновијег ловца Су-35С, ловца Су-33, стратешког бомбардера Ту-95 и полети авиогрупе «Стрижи» и» Руски витезови».


Ката
Извор: Руско Министарство одбране објавило снимак ваздушне битке ловца Т-50


"Ката" не знам ко или шта је. Али лафови, односно, по саморазумевању: "Ми, новинска агенција «News Front» – војници-добровољци информационог фронта, водимо неравноправну борбу против циничних лажи, преваре, манипулације и дезинформација — то јест, против оружја за масовно уништење којим Запад против нас води предаторско-колонијали рат новог типа."


Поводом вести "Златна перла, стара 6.500 година откривена у Бугарској"

Прво вест...

Златна перла, стара 6.500 година откривена у Бугарској

 

Златна перла је пречника четири милиметра (Фото Ројтерс / Д. Кјосемарлијев)

Артефакт је око 200 година старији од накита пронађеног у некрополи из бакарног доба у Варни, на обали Црног мора, који се сматра најстаријим златним предметом