Амерички алтернативни медији под јаким информатичким нападима

Alternative media outlets under massive cyberattack

"Интелихаб" је током последњих неколико дана под концентрованим нападом који потиче из Кине и фирми чија је делатност информатичка безбедност из Њујорка.

До овог напада је дошло после снажног притиска корпоративних медија да се нападну и угасе "лажне вести".

Изгледа да је и "Инфоворс" под опсадом: Infowars Under Siege: Communist Chinese Now Censoring US Web » Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!




О ЛАКРДИЈИ НАД СВЕТИЊОМ: Република Српска васкрсава вјеру да смо још потомци великих царева

И би велика срамота. Данас се више нико и не сјећа ко се и због чега осрамоти. Прво се десило скрнављење једног значајног и узвишеног догађаја и дјела, па је потом облагана вијест преузета од свих медија, да би на крају и министар полиције одвојио своје високо плаћено вријеме да се тим поводом огласи (а да ништа важно и не каже) до Јавног информативног-сервиса европске Србије, који је прво објавио лаж, а онда правио демантије.

 

Велика лакрдија над великом светињом.

Све има свог побједника, па и ова прљава игра. Ко је убрао отровни плод са овог искривљеног дрвета?!

Јасно је да су то сви они који су по сваку цијену хтјели име Републике Српске скрајнути са свечаног и славског свјетла; високо значајни догађај представљања њене историје студентима Универзитета у Београду најсуптилније повезати са сировим чак неофашистичким закулисјем, у подтексту га означити као геноцидно-шовинистички манифест босанско-херцеговачке сировости која у Београд уноси само немир и доводи га у (не)прилику да се подсјећа своје неЕвропске прљаве и крваве прошлости.

ХУМСКИ ЗАПИСИ: Чекајући…

Сваком човјеку туђина дојади кад тад. Идућу трбухом за крухом, Херцеговци су увијек одлазили са надом у бољи живот. А да ли су га имали – ко зна? 

 


Можда и јесу, али знам да је већини њих задња мисао била Херцеговина: камен, вода, шума, пашњаци, кајмак, цицвара, огњиште, вериге са којих се пуши врела вареника, мајкин хљеб испод сача и дебела поњава на сламеном кревету… Све то што су стварали у туђини мењали би за једно јутро у ком би их пробудио чактар говеда и умивање водом која тече можда баш са Волујака.