Спутњиковска Русија: "Свадба деце руских олигарха задивила свет" (ВИДЕО)

Фотографија преузета из Љубинка Милинчић међу 300 најмоћнијих људи у Србији - Спутњик Србија

Ако главно и одговорно биће и српска редакција "Спутњика" мисле да је овакав спектакл скоројевићског простаклука заиста у стању да "задиви свет" - у реду, јер и у Србији уистину има света коме ће бале потећи на уста кад види "другу Русију" како расипа отето.

Али то није Русија "бескрајни плави круг, и у њему звезда".

Хвала Љубинки Милинчић и другим овдашњим мужицима руске ђилкошке аристократије што нам отварају очи - да не постоји Русија какву волимо.





Русија и Кина стварају нови информациони поредак (уз помоћ српског издања "Спутњика")

Илустрација преузета из Russia and the West: An Information War - Russia Now

МОСКВА, 4. јул / ТАСС /. Руски и кинески медији стварају нови светски информациони поредак заснован на одговорности и искрености, чији је циљ побољшање медијске писмености публике, изјавио је први заменик шефа администрације Кремља Алексеј Громов обраћајући се учесницима трећег Форума руских и кинеских медија под називом "Нова будућност руско-кинеске сарадње и улога медија".

"Данас, медији у Русији, Кини и многим другим земљама, посебно у земљама чланицама групе БРИКС [Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужна Африка - прим. ТАСС], стварају нови информациони поредак заснован на врхунском професионалном умећу, одговорности, искрености, поштовању публике и спремности да информишу и просветљују јавност", рекао је Громов.