ДАН ЗА ПАМЋЕЊЕ: Додик завршио посјету Русији, сутра у Српској


Предсједник Републике Српске Милорад Додик завршио је посјету Москви гдје је присуствовао величанственој војној паради поводом Дана побједе.

Предсједника Додика испред Кремља, испратио је руски предсједник Владимир Путин.

Предсједник Додик био је и гост на свечаном пријему, који је организовао предсједник Русије.



 Током боравка у Москви, Додик је разговарао и са руским премијером Дмитријем Медведовим, кубанским предсједником Раулом Кастром, предсједницима Јерменије – Сержом Саргасјаном, Азербејџана – Илхамом Алијевим, Казахстана – Нурсултаном Назарбајевим и македонским предсједником Ђорђом Ивановим.


Током вечери састао се са предсједником Кипра Никосом Анастасијадесом.
Предсједник Додик са свјетским државницима вечерас је присуствовао концерту у Москви, чији је домаћин био Владимир Путин.

Додик се сутра враћа у Српску.

Извор: РТРС
Пренето са: ИСКРА - светла страна света

Александар Јовановић: На Магацину ћу ову вест пренети без напомене, али овде, на блогу, а блог је по дефиницији лично обојен, пре свега је користим да поздравим пријатеља Жељка из Српске, и кажем му да је био у праву што ме је опоменуо... да има ко ће да критикује и ако треба заврши са Додиком, да мало више радим око Мораве и Веља.

Јер Миле се овде показао ...их. Већ то што је дошао државнички је, а неношење кравате на таквом скупу... то је тек порука. Још да је Путина успео да убеди да се не гуши јединим изданком "тисућљетне" културе...

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!