Пређи на главни садржај

Бебама на полицију или, како тврди "Блиц": "SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu"

Снимак дела насловне странице сајта no border serbia | freedom of movement is everybody's right

Александар Јовановић / Ћирилизовано: О мигрантима и преституткама опширније у следећем преводу. Доле је само један пример чиме се служе и једни и други. Но, док је допринос Бајденовог слушчета и Петреусових медија растакању Србије и Европе очигледан, као и нечовечност њихових метода,нема истраживања и чланака на тему ко су неоотпораши, ко је, поред намесничке власти и бљак медија, овдашња англоционистичка антисрпска и антиевропска пета колона.

Да ли је неко пренео већ три дана стару вест да су новинарима "Скај њуса" Сорошеви активисти из w2eu.info – Welcome to Europe признали да мигрантима "Активисти наше мреже у Турској дистрибуирају те водиче бесплатно" - Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants?


Извор: Sky Finds 'Handbook' For EU-Bound Migrants

Да ли је неко истражио овдашњи огранак те пете колоне? Да ли је сада важније гањати педере - и тако по ко зна који пут глумити опозицију и брижно родољубље - или погледати ко све учествује у стварању "Србије без граница" / no border serbia | freedom of movement is everybody's right - и гамад раскринкати? 


SUZAVCEM NA BEBE Najpotresniji dokaz užasa na Horgošu 

 

Suzavcem i batinama na starce, žene, decu - tako je mađarska policija na prelazima Horgoš i Horgoš 2 dočekala izbeglice iz Sirije nakon što im je bodljikavom žicom zatvorila put. U slikama raskrvavljenih ljudi i uplakanih mališana izdvojio se jedan prizor koji na najpotresniji način svedoči o užasu koji se ovih dana dešava na granici Srbije i Mađarske.

Deca najviše ispaštaju zbog migrantske krize

"Juče je ovo malo biće od jednog meseca takođe bilo poprskano suzavcem od strane mađarske policije!!!! Naši lekari su mu pružili pomoć...i danas smo tamo! Nadamo se mirnijem danu", piše na Fejsbuk stranici "Sačuvajmo bebe", uz sliku napadnutog mališana.


 
Ovo je, nažalost, samo jedan u nizu slučajeva brutalnosti mađarske policije prema onima koji to ama baš ničim nisu zaslužili. Kao da ova deca, odrasla u krvi i jaucima, nisu dovoljno grozota videla u životu.
 
Inače, na graničnom prelazu Horgoš 2 izbeglice sa Bliskog istoka danas mirno protestuju nezadovoljni ponašanjem mađarskih vlasti, uzvikuju "Hvala, Srbijo" i nose transparente na kojima se, između ostalog, pitaju šta se desilo sa ljudskim pravima.


Извор, да простите: Блиц
За СРБИН.ИНФО приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de