Пол Крејг Робертс: "Рат против терора" је превара

"Рат против терора" је превара. Американце су преварили политичари који спроводе план хегемоније над светом. Амерички народ је био превише лаковеран и зато су га Вашингтон и медијске преститутке лако издали.

Последице преваре, лаковерности и издаје страшне су по Американце, милионе људи Блиског истока, Африке, Украјине и по европске вазале Вашингтона.

Последице које трпе Американци су укинут Устав, полицијско-шпијунска држава и све већа мржња и незадовољство Америком у целом свету.

Последице по народе Сомалије, Либије, Ирака, Авганистана, Јемена, Пакистана, Сирије, Палестине и Украјине су смрт, уништени домови, уништена инфраструктура, унутрашњи сукоби, прогон, дефектност беба, инвазије, бомбардовања, беспилотне летелице. Милиони људи је убијено зарад хегемоније Вашингтона, милиони су постали избеглице.

Последица по европске вазале Вашингтона је то што милиони избеглих од ратова Вашингтона сада хрли у Европу, изазивајући друштвену и политичку неслогу и угрожавајући европске политичке странке које су омогућиле и учествовале у масовним ратним злочинима Вашингтона у осам држава.

И становништво тих осам земаља и становништво вазала Вашингтона трпи последице опаких и незаконитих дела Вашингтона. И Американци трпе - од полицијско-шпијунске државе и милитаризоване полиције која сваки дан убија бар троје, а малтретира безбројне недужне Американце.

Државе које смо ми Американци уништили немају ресурса за обнову.

Наши европски вазали ће избеглице од ратова Вашингтона морати да намирују из сопственог џепа.

Што се тиче Американаца, чини се као да су се помирили са постојањем бруталне полицијско-шпијунске државе која је истиснула слободу и демократију.

Али Американци ипак могу нешто урадити.

Доказана је чињеница да је полицијско-шпијунска држава настала на лажима и обманама, и да су те лажи и обмане сада раскринкане. Чак је и Џорџ В. Буш признао да Садам Хусеин није имао оружје за масовно уништење. Хиљаде независних стручњака - физичара, нанохемичара, грађевинских инжењера, архитеката небодера, ватрогасаца и службе за хитну помоћ, и војних и цивилних пилота - су пружили објашњења за 11. септембар 2001. године, која Вашингтон није могао да да. Данас више ни идиот не верује у званично саопштење Вашингтона. Корумпирани режим Буша и неоконадије је створио лажну стварност и продао је лаковерном становништву жељном да докаже свој патриотизам.

Америчко бирачко тело је касније постало свесно да га је Буш-Чејнијев режим преварио, па је Обаму, поверовавши обећањима да ће бити промена, изгласало за председника, да поправи ситуацију. Уместо да то и учини, Обама је заштитио злочиначки Буш-Чејнијев режим и наставио са спровођењем плана неоконзервативаца.
Што се не мора трпети. Можемо искључити "Фоксове" вести, Си-Ен-Ен, Национални јавни радио и све друге преститутке које лажу у виду професије. Можемо престати са куповином бескорисних новина. Можемо захтевати укидање полицијско-шпијунске државе саздане на лажима и превари.

Ко уопште више верује да је онако обиман Патриотски закон написан тако брзо и као због 11.септембра? Није могуће да сваки члан Конгреса и конгресног особља не зна да је тако обим документ био на полици и чекао на шансу.

Ко уопште више верује да је шачица Саудијаца могла да без подршке неке државе и обавештајне службе надмудри читав апарат Америчких Држава Безбедности и нанесе понижавајући пораз јединој светској суперсили?

11. септембар је најгори неуспех државне безбедности у читавој историји човечанства. Како је могуће да нико од функционера државне безбедности која је толико заказала није одговарао за њене пропусте који су тотално понизили поносне Сједињене Америчке Државе?

Ко ће поверовати да су инвазија и уништење Ирака од Бушовог режима били одговор на 11. септембар, када је Бушов министар финансија јавно рекао да је инвазија на Ирак била тема првог састанка кабинета Бушовог режима давно пре 11. септембра 2001. године?

Да ли је амерички народ заиста таква кукавна овчадија да ће пристати на полицијско-шпијунску државу саздану на лажима зликоваца, лажима које до бесвести понављају курве које се претварају да су новинари?

Ако јесте, онда је амерички народ - ништа, и Вашингтон и локална полиција ће његове припаднике наставити да тако третирају, као народ који више ништа не значи.


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: The “War On Terror” Is The Hoax Foundation Of The Police/Spy State -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Избор и превод: Ћирилизовано за СРБИН.ИНФО и СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога "Ћирилизовано": Јелички дукат

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!