Israel News: Aнтисемитски портал СAФФ се служи клеветама


Бивши потпредседник ФБиХ Мирсад Кебо потврдио је да је поднео тужбу због клевете против интернет портала СAФФ (SAFF) и кривичну пријаву против Удружења за афирмацију образовања, културе и морала СAФФ.

mirsad-kebo-702x336

Кебо је као потпредседник Федерације БиХ раније предао Тужилаштву БиХ одређена документа која указују на поратни криминал владајућих бошњачких структура, као и на ратне злочине почињење у средњој Босни.

На основу тих докумената Кебо, који је и бивши високопозиционирани функционер СДA, поднео је кривичну пријаву против одређених лица.

Према истом извору, током ових дешавања Кебо је био изложен веома оштрој критици медија који су његове активности оценили “издајничким гестом”, а на њега изазвали анатему издајника.

Откривамо шта иза очију српске јавности ради израелски амбасадор Јосеф Леви (плус…)


Амбасадор Израела, Јосеф Леви, објавио је на свом налогу на друштвеним мрежама да је његов син стар само један дан преминуо у Непалу.

„Умро је на чудном кревету, мали дечак који није живео ни два дана.“, написао је Леви. Друго дете, девојчица, близнакиња преминулог дечака, је преживела тешке услове непалских болница.

Свој живот ће наставити у геј породици израелског амбасадора и његовог партнера. Хомосексуални пар је децу добио захваљујући сурогат мајци из Непала, чији је задатак био да у утроби носи јајну ћелију непознате жене коју је вантелесно оплодио један од геј партнера.

Како би добили потомство, израелски амбасадор у Србији и његов партнер морали су да потраже сурогат мајку изван Израела, јер је у Израелу забрањено геј паровима да добијају децу помоћу сурогат мајки. Непал је изабран као идеална дестинација због жена које су спремне да за мали новац носе дете девет месеци.

Земљотрес који је погодио Непал раније ове године угрозио је животе бројних израелских беба. Израел је сместа послао авион по новорођене бебе, како би биле збринуте у опремљеним израелским болницама а треба да се роди још 100 беба. Одбијање израелских власти да помогне и женама које су родиле децу изазвало је моралну дилему у народу.

Сусрет Јосефа Левија са Тачијем

Истражујући о претходној вести, случајно се у претраживачу појавила вест стара два месеца, коју ниједан српски медиј није пренео. Првог априла ове године, Хашим Тачи и израелски амбасадор Јосиф Леви састали су се у Приштини.

„Надам се да ће однос Косова и Израела напредовати када наш однос буде формализован признавањем Јерусалима.

Јерусалим би требало да крене „у правцу признавања државе Косово“, поручили су данас након састанка са амбасадором Израела у Београду, Јосефом Левијем, косовски министар спољних послова и први потпредседник владе Косова, Хашим Тачи, као и председник косовске скупштине, Кадри Весељи и који су се  са Левијем састали у Приштини.”, пренео је портал Коссев.