Патриотски покрет Србије: када закон постане неправда - отпор је наша дужност!


Поштовани браћо и сестре,

Позивамо Вас да се придружите АНТИ-НАТО протесту, који организујемо, заједно са Заветницима”, Покретом за Србију и Покретом Јака Србија, дана 04.03. (петак) у Нишу, на Тргу Краља Милана, са почетком у 16.00 часова. 


Ваше присуство, показаће да постоји и Србија која не клечи, да смо одлучни, да никоме не дозволимо, наметање нечега што огромна већина грађана не подржава, вређа наше достојанство и Отаџбину, за коју смо крварили! Ово је наше легитимно и легално право, дужност и обавеза!

Браћо и сестре, народе мој добри, „када закон постане неправда, отпор је наша дужност“! Донети закон о сарадњи са НАТО снагама није закон већ призната капитулација. Када дозволите да стране војске, и то не било које, већ оне које су нас убијале, убијале нашу децу, уништили нам државу бомбардовањем, могу без најаве и било какве контроле да улазе у пуној ратној опреми и са дугим наоружањем и крећу се, а да притом имају дипломатски имунитет, што значи да не одговарају за извршена кривична дела – шта то значи друго осим да смо законом признали капитулацију! Наши преци и наши хероји који су дали своје животе у протеклим одбрамбеним ратовима, да бисмо ми данас имали државу, преврћу се у гробовима. Крвљу смо и нашим животима штитили грађане и Србију и никада нећемо одустати, јер једну државу имамо. Позивам грађане да дођу у петак 04.03. у 16.00 у центру Ниша и да заједно покажемо нашој власти и свету, да још постојимо и да нам још увек нису убили наш понос. Браћо и сестре, моји саборци, народе мој добри, моји пријатељи, моје комшије, дођите да се боримо за будућност наше деце и наше Србије!
„Стоп терору! Све за Србију, Србију ни за шта!” 

ПАТРИОТСКИ ПОКРЕТ СРБИЈЕ
ПРЕДСЕДНИК
Братислав Дикић

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!