Пређи на главни садржај

ЦИА-ин пиштољ за изазивање срчаног удара (ВИДЕО)

ЦИА-но тајно оружје служи за атентате, тако што испаљује мале отровне стрелице - речено је у сведочењу пред Конгресом, а што можете видети у кратком видеу испод.

Стрелица из ЦИА-ног пиштоља продире кроз одећу и оставља скоро неприметан траг, малу црвену тачку на кожи. Жртва атентата на пенетрацију смртоносне стрелице реагује као на ујед комарца или је уопште не осети. Потом, стрелица се у телу распада, отров улази у крвоток и изазива срчани удар и убрзо се денатурализује, тако да је мало вероватно да ће аутопсија установити било шта друго осим природне смрти. Звучи џејмсбондовски? Може бити, али се да проверити у документацији конгресног сведочења.

Запањујуће информације о овом тајном оружју потичу са сведочења пред америчким Сенатом (једним од два дома Конгреса - прим.прев.) 1975.године о тајним делатностима Централне обавештајне агенције. Џејмсбондовски пиштољ је само једно од бројних открића Черчовог комитета, чији је званичан назив био Одбор Сената САД за истраживање владиних операција у односу на обавештајне активности.

Да ли је ово или неко слично тајно оружје употребљено на 52-годишњем новинару Марку Питмену, репортеру који је предвидео финансијску кризу и разоткрио махинације Федералних резерви САД? Питмен, чија је борба да се ФЕД детаљније испита довела до тога да "Блумберг њус" тужи централну банку (тј Федералне резерве - прим.прев.) и победи, умро је од срчаног удара 25. новембра 2009. године.

Погледајте овај једноминутни видео, сведочење бившег секретара ЦИА и део конгресног сведочења о атентаторском оружју које изазива срчани удар. Исечак је из 45-минутног документарца који можете погледати овде, а у којем пет бивших агената ЦИА-е говоре како се њихов почетни ентузијазам и понос што служе народу претворио у муку и кајање, јер су схватили да убијајући невине цивиле у име "националне безбедности" и спољнополитичких амбиција и планова заправо подривају демократију.


Поменуто сведочење је из 1975. године, пре више од три деценије. Имајући у виду скоковит техничко-технолошки развој, можете мислити каквог тајног оружја сада тек има. Постоје и ваљани докази да је развијена технологија којом се неко може навести на самоубиство. За више информација о томе и другом нелеталном оружју:

...

Ћирилизовано

Аутор у наставку текста америчком читаоцу предлаже да себе и друге едукује о тајном арсеналу и пројектима ЦИА-е, уопште, шта му је чинити. То већ нису наша посла, а кога баш интересује има доле повезницу на изворни текст. Али, ово што је преведено, не говори ли и о могућем, једном од могућих разлога због чега намесничка власт окупатора слуша тако керећи предано, због чега се НАТО-у даде да, сада покривен "законом", може да хара по Србији? Мада није искључено да окупатор закључи да је бабићоидима ипак потребна додатна очигледна настава, још један час типа онога што га је 12. марта 2003. године одржао убиством "asset"-а, својине која није хтела да баш увек и сместа послуша и апортира.

Треба рећи и то да је Барксов чланак објављен 16. фебруара 2014. године. Али је актуелан. Зло воли годишњице и симболику... а март само што није.


Аутор:  Фред Баркс
Извор: Heart Attack Gun - the Secret CIA Assassination Weapon - 12160
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de