Мила Алечковић: Српска власт нас гура у америчку гузицу звану Брисел (ВИДЕО)

Српкиња која из дана у дан осваја симпатије све већег броја грађана Србије, истакнути родољуб, русофил и борац против глобализма Проф. Др Мила Алечковић упутила је видео поруку свим Србима како у земљи тако и у расејању и без длаке на језику указала у каквом је стању српска држава и шта треба да чинимо.

mila aleckovic Мила Алечковић: Српска власт нас гура у америчку гузицу звану Брисел (ВИДЕО)

„Српски народе, драги пријатељи, браћо, сестре и сви антиглобалисти где год да сте и које год вере и нације да сте, сви који волите Србију и желите да живите у Србији са Србима на традиционалан начин треба да знате да је наш народ подељен на разне стране и да смо сви сукобљени на вештачки начин. У Србији која је поробљена, опљачкана, која не зна где су јој границе, која жели да уђе у НАТО, којој се Војводина одваја, власт не прати догађаје чак ни у самој Европи. Они хрле тамо где више нема где да се иде. ЕУ се распада, а они желе да уђу у нешто што се распада. Наша отаџбина је потпуно девастирана. Срби једва преживљавају, границе немамо, Косово и Метохија су одвојени, Војводина се спрема да буде одвојена. Истовремено, извршитељи харају Србијом и пљачкају оно мало народа и оно мало уштеђевине које људи имају да би преживели“, истакла је Мила Алечковић и додала:

„Власти у Србији не знају шта се дешава у Европи и зато нас гурају у Брисел односно у америчку гузицу. Будимо они који говоре отворено и без страха, без лажне толеранције, без бонтона. Не треба нам више бонтон. Треба нам истина, окрутна истина и говор који њу осликава. Ми који смо живели у ЕУ знамо да се свет мења и да данас у Француској која води Европу побеђују наше снаге. Биће још дугог пута, биће још трновито, али победиће Нова Европа народа и слободе која је на помолу и коју ће да води Русија. Сви ви који не желите да живите у поробљеној и опљачканој Србији, у лажном Бриселу, у Хитлеровој Европи кнацеларке Меркел знајте да је руски председник Владимир Путин дао новац Француском Националном Фронту. Ви се придружите нама у новој народној ослободилачкој борби српског народа која ће бити уоквирена у назив „Српски Победнички Антиглобалистички Савез – СПАС“ који ће ускоро бити обнародован. Живела слободна Европа народа и слободе, живела наша братска Русија и живела Србија“- завршне су речи у видео поруци докторке Алечковић која представља најсветлију тачку у овој суморној српској свакоедневици.

Дајте јој подршку и помозите у борби против окупатора који покушава да се преваром и даље задржи у нашој намученој отаџбини.

Казнимо издајнике, подржимо угледну професорку и докторку Милу Алечковић.


 Извор: ИН4С

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!