Од Делија, али нова народна: "Фак, фак, НАТО пакт" (ВИДЕО за уживање)Или, за протестантске есенесовце и остале Англосрбе да боље разумеју: "Fuck, fuck NATO pact"

Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари