Мила Алечковић: Србија ће ући у руску заштитну зону - ОДКБ


Коментаришући актуелну геополитичку ситуацију али и кризу у којој се налази Србија, председница СПАС-а (Српски - победнички - антиглобалистички - антинато - савез) проф. др Мила Алечковић изјавила је да српски народ мора бити спреман за велику победу која нас очекује за три године.

„Реално гледано, за неке три године ми побеђујемо. Када кажем ми побеђујемо онда мислим на једну опцију односно на потпуно нову слику света, јер пред нама су године у којима ће се све потпуно променити. Узела сам у обзир и наше пријатеље у Француској који морају да  победе, затим наше пријатеље у Русији који треба да се учврсте јер Путин није скроз завршио битку, још се он са некима бори, а ту су и наши пријатељи из Јужне Америке. Сагледала сам и комплетну економску ситуацију и велике промене које ће нам се десити, а посебно оне у вези са златним полугама и лажним папирима. Све се дешава на космичком плану и наша велика победа и потпуни преокрет света долази за три године“ истакла је Алечковићева.

„Биће тотални преокрет у којем ће све српске снаге да се дигну, а тај преокрет ће нам донети један скроз другачији начин живота у којем ће се вратити све оне изгубљене вредности, подићи ћемо српску војску и направити родољубиви савез, а онда ћемо ући у ОДКБ и руску заштитну зону. Хоћу да вам кажем да долази време у којем ће се Србија окренути онако као када неко спава па се одједном окрене на другу страну. Све се тако лепо мења, али не смемо да се заносимо и верујемо да ћемо то постићи неким бројањем гласова на изборима где ће бити лаж, крађа и амерички посматрачи. Немојте се људи заносити да ћете победити на изборима  које посматра амерички амбасадор – ЊЕТ. Победићемо на други начин. Дакле, наша тотална победа долази за три године, не парцијална, него тотална победа Србије и српског народа у савезу са Русијом“ закључила је Мила Алечковић која почетком марта креће у обилазак српских села како би народу отворила очи и испричала истину о Европи и свету. То је је најбољи начин да из прве руке обични људи чују праве информације, а не оне које су лажне и које Србима сервирају преко медија који су под контролом власти.


Аутор: Велимир Ремић
Извор: МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: СРБИЈА ЋЕ УЋИ У РУСКУ ЗАШТИТНУ ЗОНУ - ОДКБ - Gazeta 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!