РТ-ова весела Русија (ВИДЕО)

RT Documentary:

"Где се може уживати на снежним падинама - у бикинију? Добродошли у Русију! Влог сарадника Питера Скота о неким најлуђим стварима  у Русији: од фестивала на планинама под снегом до "разби' соба" спремних за демолирање. Ништа се неће испречити на путу луде забаве, чак ни сломљена нога. Премијера је "30. маја."



                        Александар јовановић: Ћирилизовано:


Јесте, чак и у овој краткој најави има прекрасних призора, али је сва та joie de vivre, радост живота обојена - у шта? У боје педерске тзв. Заставе поноса. Је л' то Маргарета Симоновна Симонјан, газдарица РТ-а, поручује да је и Русија - Европа и "свет"?

Е, неће моћи: Москва изненађена што је Холандија Русију убројала међу земље поред Европе | Руска реч


Шта још Запад треба да учини Русији да ова престане да чезне да личи на "партнере"?

Документарни програм РТ-а је нешто најбоље из те врсте продукције што се може гледати на интернету (ваљда и на ТВ, не знам), али овај Скотов влог, намеран да буде гејаст (енг. gay: весео, раздраган - прим. А.Ј.) и да руској пропаганди учини подложнијом западну публику - научену од мудраца Франкфуртске школе а преко, одреда ционистичких, масмедија и "уметности", да је "у се, на се и пода се" једини смисао живота - оставља врло, врло тужан утисак.


Извор: My crazy Russian vlog. Peter Scott explores weird & wonderful Russian pastimes (Trailer) 30/05 - YouTube
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!