Dugin’s guideline: Борба између Трампа и Хилари биће крвава



Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Овај прилог има за циљ једино да скрене пажњу хендикепираним читаоцима сличним мени, који знају енглески али не и руски, да Александра Дугина могу пратити и на "енглеском" сајту, The Fourth Revolutionary War | A chronicle of the Global Revolutionary Wars of the Eurasian Alliance.

Могао сам и ово превести, шта Дугин мисли о финалу америчких председничких избора, јер испод видеа је дат транскрипт, али... Не да ми се да губим време на, уверен сам, узалудне наде да ће таст ортодоксног Јеврејина и ционисте, и деда нових припадника "изабраног народа", водити родољубивију, америчку политику која неће ићи науштрб читавог света, као што сматра Дугин.

Али је Александар Дугин, уопште узев, мислилац вредан пажње, а на овом сајту заиста уме да усмери на ствари које не би требало пропустити ако вас интересује геополитика, на пример, The speech of the Minister of defense of Iran at the Fifth Moscow conference on international security | BMPD | The Fourth Revolutionary War .

И још нешто. На видео снимку ћете приметити да се на десној страни исписује текст, Дугинове речи. Ово је први пут да видим - и то не само код Руса - да је новинар/аутор/уредник свестан да не говори течно страни језик и да то некоме можда смета. Честитам, мада ми транскрипт на екрану не треба. Разумем, а и волим кад се мекоћа и нежност руског преносе у други језик.

И зато што се сетим покојне комшинице, драге тетка Вере, ћерке "белих" Руса, која је, иако рођена у Чачку, српски говорила певушећи речи, као да је јуче дошла из Петрограда.


Извор: DUGIN’S GUIDELINE – Trump and Clinton the battle will be bloody | The Fourth Revolutionary War
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!