Блог "Јака шифра": Седам онлајн алата за скидање Јутјуб видеа у МП3

На Јутјубу не постоји дугме које ће вам омогућити да једноставно скинете песму или видео, па се обично препоручују различити програми уз помоћ којих можете скидати музику са Јутјуба. Међутим, то може бити компликовано јер захтева инсталацију софтвера, пре преузимања....због тога вам у овом тексту препоручујем онлајн алате за преузимање музике из Јутјуб видеа. Сви ови алати функционишу на сличан начин, довољно је само да копирате УРЛ адресу видеа који желите да преузмете и да изаберете да ли желите да скинете музику или видео.

  Како скинути песму са YоуТубе-а?


Овде ћу вам представити листу онлајн алата за скидање песама са Јутјуба, мада уз помоћ већине ових алата можете преузети Јутјуб видео.

1. Yout.com - Можда и најлакши начин за преузимање музике или видеа са YоuТube-а, када на YоuTubе-у гледате неки видео, довољно је само да обришете три слова, да бисте од YоuТubе добили YоuТ и бићете преусмерени на страницу за преузимање Јутјуб видеа у МП3 или МП4 формату. Наравно, уколико желите можете прво посетити сајт Yout, па да тамо користите претрагу или да копирате УРЛ видеа који желите да преузмете.





2. Претварач из YouTube у mp3 - је један од популарнијих сајтова за преузимање Јутјуб видеа у МП3. Потребно је само да ископирате УРЛ адресу Јутјуб видеа који желите да претворите у МП3. Уз помоћ овог алата можете само скинути музику из Јутјуб видеа.

3. KONVERTOR YouTube U MP3- KONVERTUJ YouTube VIDEO KLIPOVE U MP3
 Одличан алат уз помоћ којег можете преузети видео у више формата (МП3, МП4, АВГ итд.). Потребно је само ископирати УРЛ адресу видеа који желите да преузмете.

4.  YouTube Konvertor - ClipConverter.cc је бесплатан онлајн конвертер који омогућава преузимање Јутјуб видеа у популарним форматима као што су МП3, МП4, АВИ, 3ГП (3GP), МОВ итд.

5.  convert2mp3.net - Још један одличан онлајн алат за преузимање Јутјуб видеа. Доступан је већи број аудио и видео формата: МП3, ААЦ (AAC), WAV, МП4, АВИ, 3ГП, МПГ, WMV, МОВ...

6. [OFFICIAL] KeepVid: Download YouTube Videos, Facebook, Vimeo, Twitch.Tv, Dailymotion, Youku, Tudou, Metacafe and more! - Могуће преузимање и аудио и видео формата.

7. HD Video Converter, YouTube Downloader - OnlineVideoConverter.com - Могуће преузимање и аудио и видео формата.

Уз помоћ ових онлајн алата можете брзо и једноставно преузети музику из било ког видеа са Јутјуба. Уколико желите да скинете песму са Јутјуба на телефон, поступак је исти само учитајте неки од ових сајтова у интернет прегледачу на вашем телефону. Ту копирајте адресу Јутјуб видеа и можете скинути песму на ваш мобилни телефон.

Извор:  7 ONLINE ALATA ZA SKIDANJE YOUTUBE VIDEA U MP3 ~ Blog Jaka Šifra | Tutorijali | Korisni programi | Android aplikacije


Александар Јовановић / Ћирилизовано:

 youtube-dl


Није онлајн алат него програмчић. Доступан је корисницима свих оперативних система, али једино знам како се користи на Линуксу, и то не само за скидање видеа и аудио записа са Јутјуба него и других сличних платформи (што нуде и неки алати набројани у горњем тексту). Блогерима је нарочито користан јер могу бирати и квалитет и формат снимка. За илустрацију, ево две примене, уз напомену да се односе на рад с терминалом а не са графичким сучељем (које, мислим, постоји, али га треба посебно преузети).

1. За преузимање аудио записа из видеа најједноставнија команда је:

    youtube-dl -x "УРЛ видео снимка"

2. Ако желите видео запис најбољег квалитета, прво ћете унети команду

    youtube-dl -F "УРЛ видео снимка"

... а затим, када на основу излистаног видите шта вам треба, после, овог пута малог "f", додати број верзије (обично под 22 или 18):

   youtube-dl -f 22  "УРЛ видео снимка"
 

2 коментара:

  1. Користим конвертер од иоутубе до мп3, мп4 и довнлоад иоутубе видеос 1080 који је https://youtubeconverter.to/
    . Требало би да покушате да га употребите, рекао сам вам да нећете бити разочарани оним што вам овај алат даје.

    ОдговориИзбриши
  2. Мислим да нико не може игнорисати иоутубе, али када је у питању оно што нам његове предности доносе. Користим конвертер од convert from youtube to mp3, мп4 и довнлоад иоутубе видеос 1080 који је иоутубецонвертер.то. Требало би да покушате да га употребите, рекао сам вам да нећете бити разочарани оним што вам овај алат даје.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!