Хилари спрема атентат на Била да би добила изборе?!


После бламаже са хакованим мејловима америчких демократа који су показали да је Сандерс намерно скрајнут да би Хилари Клинтон ушла у трку за председницу Aмерике, појавиле су се нове изузетно компромитујуће информације које су пласирали руски хакери.

Руски хакери који по диктату Путина већ месецима уназад раде кампању за Доналда Трампа, открили су невероватну заверу Хилари Клинтон и њеног предизборног тима.

Наиме у преписци коју су ови хакери пресрели се напомиње да је кампања Хилари Клинтон пропала, да јој полупарност пада невиђеном брзином. С друге стране Трампова популарност не расте, међутим афере које су обележиле кампању Хилари Клинтон најављују недвосмислено крах њене предизборне кампање и победу Трампа.


У преписци се истина не дирекнто али између редова провлачи идеја да би требало некога жртвовати како би Хилари поново задобила пажњу америчке јавности. На крају у тој истој преписци сама Хилари предлаже да би најбољи жртвени јарац био управо њен муж Бил Клинтон.

Шта ово конкретно значи и на који начин демократе мисле да жртвују Била Клинтона показаће наредна три месеца колико је остало до избора у Aмерици. Стручњаци упозоравају  да то ништа друго не може да значи до да Хилари планира да убије Била и за то убиство оптужи Доналда Трампа! То је сад једини начин да преокрене предизборну трку за председницу СAД – сматрају стручњаци.


 Ким Џонг / Зицер

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!