Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Могу ли Американци збацити Зло које над њима влада?


Пол Волфовиц и лажи што их је изрекао док је био високи државни функционер су изазвали огромну погибију и масовно уништење у седам држава. Волфовиц је обнародовао да ће свој глас дати Хилари Клинтон. Да ли ћете се због тога предомислити?

Изненађење би било да се Волфовиц изјаснио за Доналда Трампа. У чему је онда вест?

Трамп је рекао да не види ничег доброг и изгледног у сукобу са Русијом, сукобу што га је изазвао Вашингтон, и чак доводи у питање смисао даљег постојања НАТО-а.  Трампова мирољубивост га чини "опасним по безбедност државе", каже Волфовиц. Оно што Волфовиц заиста мисли је да је миру склон председнички кандидат опасност по "Волфовицеву доктрину" америчке хегемоније над светом. За сулуде умове Волфовица и неоконзервативаца, Америка је безбедна једино ако влада читавим светом.

Хилари је заговорник рата, рата који може бити последњи ако Хилари постане председник, рата који ће се, због њене охолости и неспособности, претворити у Трећи светски рат. Хилари је 3. јула 2015. поручила: "Хоћу да Иранци буду свесни да ћемо, ако ја будем председник, напасти Иран... и да ћемо тада моћи да их потпуно уништимо". Луда Хилари рече и то да је председник Русије "нови Хитлер". Несумњиво, Хилари мисли да може да уништи и Русију.

Хилари Клинтон је у Стејт департмент довела ционисту и неоконзервативца Викторију Нуланд, да би ова надгледала амерички пуч у Украјини, пуч који ће послужити за још антируске пропаганде и да се вазалима Вашингтона у Европи наметну антируске санкције и војне базе уз границе с Русијом, све да би се провоцирала нуклеарна сила и повећала ионако опасна напетост.

Што је у потпуном складу с оним што хоће Волфовиц.  А пошто ће Волфовиц бити Хиларин министар одбране, комбинација њих двоје значи Трећи светски рат.

Када се СССР распао, високи функционер Пентагона Волфовиц је сачинио "Волфовицеву доктрину". Доктрина будућег америчког министра одбране каже да је главни циљ америчке спољне политике спречавање успона сваке земље која би могла да послужи за обуздавање америчког унилатеризма. Другим речима, главна мета САД су Русија и Кина. Комбинација Хилари и Волфовица застрашујућа је за читав свет. Тешко да се може замислити ишта луђе од могућности да нуклеарно оружје буде на располагању дуету бесомучника "Хилари & Волфовиц".

Питање је да ли Хилари може бити изабрана за председника. Ту су њена кршења закона и правила о безбедности државе - за шта је добила опрост од корумпираног Обаме - и добро документовани "послићи" којима настаде приватно богатство Клинтонових од 120 милиона и њихов фонд од 1,600 милина долара. Јасно, Клинтонови су државну службу искористили за своје лично богаћење. Да ли Американци то желе? Двоје људи што се богате утерујући свет у нуклеарни рат?

Али, уз машине за електронско гласање, није битно шта Американац жели, већ колико добро је испрограмирана електронска машина која ће забележити његов глас. САД су већ имале изборе на којима су анкете о излазности, увек поуздан показатељ ко ће бити победник - али пре појаве електронских машина - указивале на другог, а не победника којег су произвеле машине за електонско гласање. Тајност програма машина за електронско гласање штити се одредбама закона о "власничком софтверу", а пошто те машине не остављају писаних трагова није могуће поновно пребројавање гласова.

Како се и републикански и демократски естаблишмент жестоко боре против избора Трампа, шта мислите, како ће машине бити испрограмиране? И пошто су и медији толико против Трамповог избора, шта мислите, да ли ће бити правих предизборних анкета и, ако их буде, да ли ће се о њима тачно извештавати?

Републикански оперативци, а не републикански гласачи, кукају да оптужбе против Трампа коштају гласова за републиканског кандидата. Како, ако је Трамп гласовима републиканаца изабран за председничког кандидата? Да ли нам републикански оперативци то поручују да би они, а не гласачи, требало да бирају републиканског кандидата?

Ако је тако, исти су као демократе. Естаблишмент Демократске странке је раније изумео "супер делегате" који се не бирају гласањем. Створено је довољно "супер делегата" да страначка врхушка може, ако јој се хоће, да поништи избор гласача. Чињеница да је Демократска странка - наводно партија демоса, народа - прва народу одузела могућност да бира је запрепашћујућа. Бројни подаци потврђују да је заправо Барни Сандерс победио на унутарстраначком гласању за председничког кандидата, али да је такав избор поништен крађом гласова и уз помоћ "супер делегата".

То вам је америчка унутрашња политика - потпуна корумпираност. Можда је Крис Хеџис у праву кад каже да се ништа не може променити без револуције.

То што преститутке сатанизују Трампа је доказ да га једнопроценташка олигархија сматра опасним по своје планове. Олигарси, а не Трамп, поседују или контролишу медије. Стога је преститутска сатанизација Трампа више но довољан доказ да је Трамп председнички кандидат за кога треба гласати. Олигарси који нас тлаче мрзе Трампа, зато треба да га подржи потлачени амерички народ.

Преститутска сатанизација Трампа није дала резултата на републиканским изборима за председничког кандидата. Хоће ли имати успеха на председничким изборима? Не знамо, јер о анкетама извештавају преститутке, а не Трамп.

Ако сатанизација опет омане, и Трамп буде покраден машинама за електронско гласање, последица крађе ће бити радикализовање Американаца. Закаснело, али радикализовање. Можда је баш то разлог зашто су федералне службе, чак и поштанска и социјалног осигурања, почеле да купују оружје и муницију, и што је Чејнијевом "Халибартону" дато 385 милиона долара за дизање притворских јединица по целој Америци.

Они који нас контролишу неће се одрећи контроле без рата. У Сједињеним Америчким Државама власт од народа је отело Зло, а Зло отето не враћа.


Извор:  $oRo$ (PART II) | Zero Hedge


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Can Americans Overthrow The Evil That Rules Them? -- Paul Craig Roberts - PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано, уз поздрав читаоцима из САД

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de