Др Родни Шекспир: Политику британске владе контролишу ционисти

А о краљевској кући...Britain's Royal Family's Loyality To Zionist Regime And The Reason!

Неограничена подршка британске владе Саудијској Арабији, као извору Исламске државе, показује да је спољна политика Велике Британије под контролом циониста, чији је циљ да израелски ентитет увећају путем рата и изазивања нестабилности - мишљење је британског политиколога и научника др Роднија Шекспира, које је изнео разматрајући скорашњи војни допринос Велике Британије борби против Исламске државе. (Видео снимак можете погледати овде - јер Прес ТВ не омогућава дистрибуцију тог облика своје производње - прим. прев.)

Министарство одбране Велике Британије сопштило је у среду да су два "торнадо" авиона Краљевског ваздухопловства недавно извела напад на палату бившег диктатора Садама Хусеина у граду Мосул на северу Ирака, и да су били у саставу вишенационалне ескадриле чији је задатак био уништавање резиденција под контролом Исламске државе.

Чиме је разоткривено сво преварантство љигаве британске владе.

Научник је затим детаљно образложио лицемерство британске владе која се "бори" против Исламске државе а истовремено подржава Саудијску Арабију, краљевину која и јесте извор зла - такфирског вахабизма на којем почива Исламска држава. По њему, таква политика обезбеђује да терористичка група преживљава и наставља да служи својим ционистичким вођама из Израела.

"Британском политиком управљају ционисти. Исто важи и за Сједињене Америчке државе. Циљ те политике је распарчавање и Сирије и Ирака", сматра Шекспир.

"Библијски Израел се некада проширио на велики део Сирије и одмах преко реке Еуфрата на Ирак, а ционисти ... имајте на уму да Израел није држава, Израел је ентитет који се шири и нема граница", рекао је аналитичар, додајући да што буде било више хаоса то ће телавивски режим имати више прилика за ширење.

По Шекспиру, садашњи рат Саудијске Арабије против јеменског народа - омогућен британским оружјем - је још пример двоструких стандарда велике Британије у борби против тероризма. Према јеменским изворима, у том рату до сада је убијено 10,000 људи.

Уједињено Краљевство такође помаже и владајућој бахреинској монархији у суровом сламању народне побуне, што је све у складу и у оквиру саудијско-израелског споразума о гушењу демократије на Блиском истоку.


Напомена преводиоца: Има и другачијих мишљења. На пример, "Гилад Ацмон: Тереза Меј одлучила да Велика Британија треба да буде на првом месту" - Theresa May Decided Britain First — Gilad Atzmon. Иако је пре двадесетак дана било: Гилад Ацмон: Најзад! Јевреји добијају свог британског премијера.

Али то не треба да чуди. Иако терористички напади по Европи наизглед иду на руку идеји коју је отворено изнео...Рабин Шмули Ботич: Време је да се Јевреји прозелитизују, ни код Јевреја није све потаман, не делују баш једногласно:

- When 'Israel' matters -- but Israelis don't | Haviv Rettig Gur | The Blogs | The Times of Israel

- The Greanville Post • Vol. X | Book Reviews: The end of jewish modernity


Извор: PressTV-‘UK government controlled by Zionists’
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!