Пређи на главни садржај

Др Родни Шекспир: Политику британске владе контролишу ционисти

А о краљевској кући...Britain's Royal Family's Loyality To Zionist Regime And The Reason!

Неограничена подршка британске владе Саудијској Арабији, као извору Исламске државе, показује да је спољна политика Велике Британије под контролом циониста, чији је циљ да израелски ентитет увећају путем рата и изазивања нестабилности - мишљење је британског политиколога и научника др Роднија Шекспира, које је изнео разматрајући скорашњи војни допринос Велике Британије борби против Исламске државе. (Видео снимак можете погледати овде - јер Прес ТВ не омогућава дистрибуцију тог облика своје производње - прим. прев.)

Министарство одбране Велике Британије сопштило је у среду да су два "торнадо" авиона Краљевског ваздухопловства недавно извела напад на палату бившег диктатора Садама Хусеина у граду Мосул на северу Ирака, и да су били у саставу вишенационалне ескадриле чији је задатак био уништавање резиденција под контролом Исламске државе.

Чиме је разоткривено сво преварантство љигаве британске владе.

Научник је затим детаљно образложио лицемерство британске владе која се "бори" против Исламске државе а истовремено подржава Саудијску Арабију, краљевину која и јесте извор зла - такфирског вахабизма на којем почива Исламска држава. По њему, таква политика обезбеђује да терористичка група преживљава и наставља да служи својим ционистичким вођама из Израела.

"Британском политиком управљају ционисти. Исто важи и за Сједињене Америчке државе. Циљ те политике је распарчавање и Сирије и Ирака", сматра Шекспир.

"Библијски Израел се некада проширио на велики део Сирије и одмах преко реке Еуфрата на Ирак, а ционисти ... имајте на уму да Израел није држава, Израел је ентитет који се шири и нема граница", рекао је аналитичар, додајући да што буде било више хаоса то ће телавивски режим имати више прилика за ширење.

По Шекспиру, садашњи рат Саудијске Арабије против јеменског народа - омогућен британским оружјем - је још пример двоструких стандарда велике Британије у борби против тероризма. Према јеменским изворима, у том рату до сада је убијено 10,000 људи.

Уједињено Краљевство такође помаже и владајућој бахреинској монархији у суровом сламању народне побуне, што је све у складу и у оквиру саудијско-израелског споразума о гушењу демократије на Блиском истоку.


Напомена преводиоца: Има и другачијих мишљења. На пример, "Гилад Ацмон: Тереза Меј одлучила да Велика Британија треба да буде на првом месту" - Theresa May Decided Britain First — Gilad Atzmon. Иако је пре двадесетак дана било: Гилад Ацмон: Најзад! Јевреји добијају свог британског премијера.

Али то не треба да чуди. Иако терористички напади по Европи наизглед иду на руку идеји коју је отворено изнео...Рабин Шмули Ботич: Време је да се Јевреји прозелитизују, ни код Јевреја није све потаман, не делују баш једногласно:

- When 'Israel' matters -- but Israelis don't | Haviv Rettig Gur | The Blogs | The Times of Israel

- The Greanville Post • Vol. X | Book Reviews: The end of jewish modernity


Извор: PressTV-‘UK government controlled by Zionists’
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de