Пређи на главни садржај

'Поводом "Спутњиковог" антисрпског чланка "Анкета: Украјинци много воле свога „Љотића"''

Ово поредити са Љотићем?! (Фото:
© Youtube/Stepan Bandera)
Руси, браћо, срамота је - одјебите већ једном "Спутњика"!
 

Хвала вам, и ви некада Срби, не треба нам такав "Спутњик". Укините већ једном ђубре који шири мржњу између Срба који су још увек Срби. Мало ли је што "Спутњик" слави једног од највећих српских џелата - Порука "Спутњика" Србима: "Милован Ђилас је антички херој модерног доба", него нам се , поредећи Љотића са украјинским Павелићем, набацује да смо издајници. 

Руси, ако таквих има у Амбасади Руске Федерације у Републици Србији, требало би да већ једном науче коме се обраћају - јер они су, на челу са тенисером Чепурином, на крају одговорни шта подмеће милогорска говнарија преко руске информативне службе.

Димитрије Љотић јесте био издајник. Али частан. Постоји таква категорија. Издао је зато што је веровао у (можда) погрешно, да је ционистичо исто што и антисрпско. Димитрије Љотић је веровао  - и то животом платио, када је олошу, и српском и руском, које мисли у релацијама "а где сам ту ја" и шта се исплати, рекао да зна шта је узрок злу. Није на Русима, поготову не њиховим милогорским  плаћеницима, да Србима соле памет какав је био Димитрије Љотић, и да га још, Боже прости, стављају у исти кош са ватиканоидима. Јебите се, браћо Руси, ако ћете ви нас учити издаји. Ми то знамо боље. Не изазивајте, не тражите ђавола. Јер ако натерате Србина да изда СЕБЕ, а не вас варијанте Срба... погледајте Хрвате, било да су јадрански, било "украјински" - да ли то хоћете?


Поштовани српски читаоци, сад извол'те "Спутњика".  Не знам да ли га инструира кремаљски ђилкош што носи сатове од преко пола милиона долара или неко други, али је то, сад сам уверен, најобичније милогорско на руским петоколонашким уздама пропагандистичко ђубре:


Анкета: Украјинци много воле свога „Љотића"


Скоро 30 одсто Украјинаца сматра Стјепана Бандеру једном од најзначајнијих личности у историји те земље.

Главни идеолог Организације украјинских националиста (УПА) у анкети је скоро претекао кнеза Владимира Великог, који је покрстио Кијевску Русију, пише „Лајф“.


За Бандеру је гласало чак 29,7 одсто Украјинаца, а са овим резултатом је имао све шанси да на листи историјских личности од највећег значаја за Украјину претекне Светог кнеза Владимира (са освојених 42,6 одсто гласова), који је на просторе Кијевске Русије донео хришћанство и учинио га званичном религијом на тим просторима.

Стјепан Андријович Бандера је био контроверзна личност, вођа украјинских националиста познат и по сарадњи са нацистима и борби против СССР-а. Убијен је у атентату КГБ-а 1959. године у Минхену.
Извор: Анкета: Украјинци много воле свога „Љотића“
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de