Глас слободне Црне Горе: Почео Информативни програм Телевизије ИН4С (ВИДЕО)


Нови медијски пројект на којем се ради већ неко вријеме – Телевизија ИН4С почела је да емитује експериментални Информативни програм.

Ријеч је о веб телевизији са сједиштем у Подгорици, а покретање информативне емисије „ИН4С Инфо“ допринијеће да се чује глас слободне Црне Горе.

У питању је пилот пројекат који би из садашње експерименталне фазе требало почетком наредне године да заживи у редовни програм.




 „ИН4С Инфо“ на професионалан и објективан начин третираће дешавања у свим областима политичко-друштвеног живота како на домаћој, тако и на међународној сцени.

Информативна емисија „ИН4С Инфо“ моћи ће да се прати преко портала ИН4С са садржајима из властите продукције.



У плану је да Телевизија ИН4С, поред информативне емисије „Инфо ИН4С”, објављује и бројне друге интересантне садржаје.

Подсјећамо, „ИН4С ТВ“ свој пробни рад почела је 5. маја уочи Ђурђевдана, дана када је истоимени портал почео са радом 2008., а испуњено је обећање да ће емитовање експерименталног Информативног програма започети до краја године.


Позивамо младе ентузијасте који новинарство виде као свој будући позив да нас контактирају путем мејла in4s.urednik@gmail.com и придруже се креативном тиму младих и искусних новинара. Такође, позивамо заинтересоване да се пријаве за обуку камермана, монтажера и спикера како би наш експериментални програм прерастао у редовну веб ТВ.

Пилот пројекат „ИН4С ТВ“ за сада је базиран на ентузијазму појединаца, па је свака врста помоћи више него добродошла.



Извор: Глас слободне Црне Горе: Почео Информативни програм Телевизије ИН4С (ВИДЕО) - ИН4С
Приређено на:
BunsenLabs Linux



Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!