"Алекс Джонс: секретное оружие Трампа" и Александар Дугин на руској Цариград ТВ



Све америчке државе, и оне у Јужној и оне у Северној Америци, настале су на геноциду "домородаца", с тим да су се Сједињене Америчке Државе и развијале чинећи злочине и спроводећи политички, војни, економски и културни државни тероризам по целом свету.

И бели Американац је био задовољан, све донедавно нико од њега поноситији својом државом.

А онда 2008. године дође економска криза, поче да се сазнаје о размерама америчких злочина у Ираку, Либији - на терет америчког пореског обвезника, интернет упозори на сифилистичне преститутке, Руси показаше да и они нешто знају о "пројекцији силе", Кинези да умеју да буду економски империјалисти...

Па је амерички патриота типа Алекса Џонса пожелео да се врате "добра стара времена" и уложио у Доналда Трампа.

Јер ће Доналд Трамп "Америку поново учинити великом".

Али то Александру Дугину не смета, објави човек да је крај "антиамериканизму".

Сервилност и неискорењиви провинцијализам руских "бољих" спрам Запада видљиви су и у другим исечцима емисије Цариград ТВ приказаним у горњем прилогу Џонсовог канала, тако да је и логореични Џонс умукао.

Или су га савладали Дугинова потреба и труд да искаже и последњи трун своје васељенске мисли, при чему саговорник служи само као повод и подршка. Уосталом, и сам тексашки циониста болује од исте болести, "Ја, Аутор", куге радијског и телевизијског новинарства.

Како год, Алекс Џонс, Пол Крејг Робертс, Мајкл Севиџ, Сибел Едмондс, Мет Драџ...заслужују поштовање због доприноса разбијању монопола корпоративних медија, али њихово интелектуално поштење се креће у границама америчког родољубља, тј. успешног и некажњеног тлачења "остатка света" (осим Израела, наравно).

Све и да хоће, Алекс Џонс, Рекс Тилерсон и Доналд Трамп не могу бити пријатељи света који јесте или хоће да буде слободан, па тиме и Русије и Србије. Пријатељство коњокрадицe/са коњокрадицом је contradictio in adjecto.

Антиамериканизам (с људским лицем, молим) је здрав став.

Стога, ако већ хоћете Американца у емисији, не причајте са њим док је у свом студију, пустите га да у вашем  говори колико хоће (ем је ред, ем ће истртљати своју праву природу), али обавезно са хоклице.

Мада свака боговетна држава на кугли земаљској има разлога да тај свет интервјуише на прикладнијем месту, истражном затвору домаћег суда за англоционистичке злочине.


Извор за видео (нисам нашао снимак целе емисије "Наша точка зрения" чак ни на веб-сајту Цариград ТВ): Must See Russian Coverage Of The Infowar - YouTube
Александар Јовановић / Ћирилизовано, на
BunsenLabs Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!