Пређи на главни садржај

О будаластости и штетности новинарства типа "И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан"

"Факти", али само као пример

"ОДЛИЧАН потез председника Русије Владимира Путина, одувек сам знао да је он веома паметан, оценио је новоизабрани председник Сједињених Држава Доналд Трамп одлуку руског шефа државе да не протера 35 америчких дипломата што би био само одговор на декрет Барака Обаме о протеривању 35 руских дипломата из Вашингтона и Сан Франциска..." - И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан | Факти

Чиста будалаштина.

Јер Обама је читавом слободном свету, док овај кличе џудисти Путину који је "хромог патка" тобоже средио спроводећи његов ударац у празно, забио ножекању у леђа тако вешто да конзументи шокантно-русофилних тртљарија то нису ни осетили.

А и како би, када ни то што се самопрогласило медијским послеником не чита ништа осим онога што може да препише.

“Big Brother” Watches Everyone in America: Obama Signs “Ministry of Truth” into Law, на пример, не спада у ту групу, јер треба ем знати страни језик, ем стварно разумети шта пише. А пише да "'Велики брат" мотри на свакога у Америци: Обама својим потписом озаконио стварање 'Министарства истине", што значи да је Обама обавио задатак намењен Хилари Клинтон, и поставио законску основицу за надзор и цензурисање америчких и интренет медија (а САД господаре интернетом и даље, само сада преко УН) - дакле, да је испунио један од најважнијих предуслова за увођење полицијске државе и, касније, феудалног поретка у САД (за почетак).

За шта прича о руском хаковању служи за стварање оправдања и као димна завеса, a Руси и Путин су у целој ствари суштински небитни.

"23. децембра, уочи викенда када се прослављао Божић, Обама је потписао закон, практично неприметно, и уз одобравање пренадуваних војних трошкова, установио Центар за анализу информација - de facto 'Министарство истине'?

Прочитасте ли то где а да је написано на српском језику и писму?

Зато сада читамо будалаштине.

Што ћемо по свој прилици морати и убудуће, јер и Путин и Трамп - уз здушну подршку дупеувлакачких медија - очигледно уживају у својој супериорности, док им се Обама, човек ЦИА-е као што му је била и мајка, иза леђа смеје и на миру купује куће незнано од којих пара, али биће да је од награде добијене од својих господара, и за овај, злочиначки али мајсторски изведен ударац.

Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

BunsenLabs LinuxКоментари

 1. Не разумем ову компилацију две вести

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Руско хаковање је послужило као изговор да Обама неопажено уведе "Министарство истине".

   С обзиром на надмоћ америчке информационе технологије, "Министарство истине" САД ће контролисати проток информација у целом свету.

   Док се медији, Трамп, и Путин за то време замајавају надгорњавањем с Обамом око димне завесе - санкција Русији.

   Схватићете и ове две када научите да се вести и медији не читају (слушају, гледају) појединачно него збирно.

   Мало ће бити медијски писмених и новинара и уредника, а камоли читалаца, све док се не уведе обавезно медијско образовање - да поновим по стоти пут.

   Избриши
  2. Мени све то личи на међусобни договор,врана врани не вади очи.Као ови су ѕа светски поредак а ови други им не дају а сви су из истог путујећег позоришта које влада светом.Чисто замајавање....

   Избриши
  3. И да,заборавих да питам,ко ће медијски да образује те људе?Чаробњак из лампе...или неко тајно просвећено друштво које је попило сву мудрост овога света што у злу и лажи лежи?

   Избриши
  4. Не подмећите, рекао сам "обавезно медијско образовање", а обавезно образовање у Србији подразумева основну школу.
   Друго је питање ко ће и како образовати наставни кадар. Моје мишљење је да треба поћи од постојећег, проширити капацитете ФДУ, ФПН и Електротехничког факултета.
   Дакле, то треба да буде брижљиво испланиран и организован дуготрајни - процес.

   Избриши
  5. Добро,де, како ви кажете али ја опет понављам питање,који су то људи који ће да образују ове друге а да нису инфицирани и самим тим несвесно послушни робови елита који производе нове послушне робове.Тобож,за просперитет нације ,државе ...бла...блаааа и осзалих лажи и глупости.

   Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de