Даниел Богуновић: Јевреји у Србији имају будућност

Фотографија: З. Раш
Aгенција за реституцију је ажурно урадила свој део посла везаног за почетак повраћаја имовине Јевреја страдалих у Холокаусту јеврејској заједници у Србији, уверен је представник за реституцију Београдске јеврејске општине Даниел Богуновић. Прво решење је поврат власништва Жиге Штерна.
 
“За мање од месец дана од подношења захтева Aгенција је донела првостепено решење, но ту се завршава спор јер у року од 15 дана могућа је жалба Министарству финансија, које је другостепени орган”, каже Богуновић за Нови магазин: “Могућност жалбе имају државно, градско и општинско правобранилаштво, али најискреније се надам да жалби неће бити и да неће успоравати имплементацију Закона о отклањању последица одузимања имовине жртава Холокауста које немају живих законских наследника. Нажалост, у прошлости смо имали негативних искустава, посебно са општинским правобранилаштвом, али искрено верујем да ће, када је у питању примена овог закона, и код њих превладати свест да не треба да коче процес који ће се неминовно десити”.

Геноцидни Бил Гејтс после вакцина и деце сада са Виндоусом 10 тамани пингвинчад

Потресен, немам снаге да преведем овај чланак. Али је ред да бар неке виндоус-линукс мелезе упозорим на најновији потез архизликовца...

"Упозорење: Јубиларна надоградња на Виндоус 10 може обрисати ваше партиције с Линуксима" - Warning: Windows 10 Anniversary Update might delete your Linux partitions

Many people know that I am a Linux proponent. With that said, I am not a stereotypical Microsoft hater. While I regularly use operating systems like Ubuntu, Fedora, and Chrome OS, I also use Windows 10. Truth be told, I actually love the newest Microsoft desktop operating system -- Windows 10 Anniversary Update

Folks like me that use both Linux and Windows will often setup multiple partitions on a single drive or across multiple drives. This method allows you to easily choose between various operating systems at boot. Unfortunately, there are apparently reports that upgrading to Windows 10 Anniversary Update could delete all Linux partitions in the process. Scary!


Јудеобандеризам више није у моди


Неки Украјинци одскора почеше да се самопреиспитују. Једни говоре да су били за Мајдан због сасвим других идеала од ових који владају данас, други захтевају окончање братоубилачког рата на истоку земље. И једних и других нема превише, али су ту, постоје. Као и представници јеврејске заједнице у Украјини, који су, негда, подржавали националисте и, дичећи се, себе називали јудеобандеристима, а сада "изражавају забринутост".

Др Родни Шекспир: Политику британске владе контролишу ционисти

А о краљевској кући...Britain's Royal Family's Loyality To Zionist Regime And The Reason!

Неограничена подршка британске владе Саудијској Арабији, као извору Исламске државе, показује да је спољна политика Велике Британије под контролом циониста, чији је циљ да израелски ентитет увећају путем рата и изазивања нестабилности - мишљење је британског политиколога и научника др Роднија Шекспира, које је изнео разматрајући скорашњи војни допринос Велике Британије борби против Исламске државе. (Видео снимак можете погледати овде - јер Прес ТВ не омогућава дистрибуцију тог облика своје производње - прим. прев.)