Ох, дивне ли уметности што је Американци показују руској дечици у Председничком центру "Борис Јељцин"


На дан 18. августа 2017. године, у Председничком центру "Борис Јељцин" је отворена изложба радова радова и техника уметнице Синди Шерман. Да би се боље упознала са стваралаштвом "изузетне" уметнице, за децу од 12 година и старију организоване су "дечје радионице".

Ево неколико Синдиних радова, да ни ви не будете ускраћени за уживање у раскошном "таленту" ове шизоидне феминисткиње.


Је л' вам се свиђа?

Јашта. Само Председнички центар "Борис Јељцин", највеће стециште первертита и дегенерика свих фела, може да излаже овакво ђубре и "упознаје децу са стваралаштвом уметнице".


Мени се чини да ова изложба, поред тровања дечице, има још једну сврху - да се искаже презир спрам идиота. Према мени и теби, јер ми смо ти идиоти што допуштамо глорификацију Јељцина, "руског председника" коме су се Американци у лице смејали.

Јесте, заслужујемо и такву уметност и такве  ликовне критичаре и кураторе. жељне да нас, а нарочито децу нам, упознају са грандиозном америчком уметношћу и уметницима Синдине сорте.


Либерално, нема шта!

Ове слике би требало показати "првој леди нове Русије", Наини Јељцин, и омогућити јој да их гледа по читав дан, пошто воли духовну уметност.


Напомена уредника "Сталкер зоне":

Извол'те још мало "ремекдела" Синди Шерман, из "Серијала сломљене луткице" из 1999. године:
Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Црни Оли, шта ти је ово требало? Знаш ли кога си поткачио са "Мени се чини да ова изложба, поред тровања дечице, има још једну сврху - да се искаже презир спрам идиота. Према мени и теби, јер ми смо ти идиоти што допуштамо глорификацију Јељцина, "руског председника" коме су се Американци у лице смејали."?

Пази сад:
У Јекатеринбургу свечано отворен Председнички центар „Борис Јељцин” | Руска реч - "...На церемонију су дошли Владимир Путин и Дмитриј Медведев, као и руководиоци Украјине и Белорусије из 90-их година Леонид Кучма и Станислав Шушкевич..."

Сумњам да ће и аутору, "Ирнели", и теби, "Оли Ричардсону", помоћи што објављујете под псеудонимом.

Како год, лично, а мислим и да би сви Срби требало да буду, захвалан сам вам. Прилог вам је упозорење, јер коњокрадице имају обичај да овакву "уметност" шетају по свим колонијама. Доћи ће Синди и код нас.

Да се припремимо још мало...
Аутор:
Изворни текст на руском: Очередное днище Ельцин-центра - Ассоциация блогеров Санкт-Петербурга
Превод на енглески: Оли Ричардсон и Ангелина Сиард
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux

Коментари

  1. квазиуметница је жидовка, иврит. то некима много говори....

    ОдговориИзбриши

Постави коментар