Пол Крејг Робертс: Пропаганда, где год да погледаш

SNIPPITS AND SNAPPITS

Русија је под економским и пропагандистичким насртајима САД. Поред тога, САД окружују Русију и Кину са војним и ракетним базама, што обе земље тера на закључак да Вашингтон припрема изненадни нуклеарни напад. Али, и поред велике опасности, што Вашингтон јесте за обе нуклеарне силе, руска штампа на енглеском језику не мари да одвоји мало времена да нас упозори на прогон америчких мушкараца због феминистичких митова.

Тако, РТ пише о једном "Гугловом" инжењеру, несрећнику што је починио злочин оспоравања феминистичких оптужби да су жене у научном и технолошком сектору плаћене мање од мушкараца, јер ови дискриминишу женскиње. Инжењер је изнео чврсте доказе за оно што је некада била очигледна истина, да, без обзира на "сексизам" и сличне глупости, постоје "разлике у дистрибуцији својстава код мушкараца и жена". Несрећник је и навео која су својства мошкараца а која жена, али нигде не рече да је неко својство мање важно, само да се код мушкараца и женских бића исказује у различитим областима.

"Гуглов" инжењер још написа да се о разликама између мушкараца и жена више не сме зборити због "наше културе блаћења", коју су створили феминистоиди и "идентитетска политика", а налаже да се чињенични докази морају игнорисати јер не иду у прилог идеологији феминизма.

Слободног мислиоца из "Гугла", чије име још није откривено и још није отпуштен, денунцирала је "потпредседникиња" за различитост, интегритет и управљање компаније, Денијел Браун (женско), јербо је заговарао "некоректна предубеђења о половима". Свет не зна за доказе супротне  тврдњама "Гугловог" набеђеног мушког шовинисте, мада и да их има, па шта, што би било зло и наопако ако Американац изнесе какво "политички некоректно" мишљење?

Или, другачије формулисано - питање које нико не поставља па нема ни одговора - да ли је могућ опстанак културе једне нације, или само опстанак компетентности, ако се допушта да пропаганда претеже над чињеницама?


Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Лажне вести, амерички специјалитет што отрова и Америку


Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Facts Supplanted by Propaganda Wherever We Look - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux-у

Коментари