Пређи на главни садржај

Гилад Ацмон: Јевреји и амерички ратови

Фотографија преузета са Jews and American Wars — Gilad Atzmon

Заменик министра за спољне послове Израела Ципи Хотовели је у интервјуу за "Хадашдот" истакла да јој је веома стало до америчких Јевреја и да их сматра делом своје фамилије. Такође рече да се амерички младићи Јевреји боре за Израел. "Свим Американцима који су 'усамљени војници' (по номенклатури Израелских одбрамбених снага, војници без родбине у Израелу - прим. прев.), и онима чији су се дедови борили у Другом светском рату - поздрав!" Да, нешто јеврејске младежи из дијаспоре заиста ступа у Израелске одбрамбене снаге и учествује у злочиначким ратовима Израела. Међутим, а то је запазила и Хотовели и није повукла те речи, амерички Јевреји не шаљу своју децу да се боре у Ираку и Авганистану. Амерички јеврејски лоби неуморно хушка на неморалне интервенционистичке сукобе, али јеврејски младићи су, у односу на бројност у укупном становништву, седам пута мање заступљени у војсци САД, као што је приказано на доњој табели.


Ратове подржавају, али очекују да се други боре у њима

А Други светски рат? Колико Јевреја је пало на плажи Омаха? Мислите да је било много маринаца Јевреја који искочише у ледене воде Нормандије на Дан Д 6. јуна 1944., да учествују у ослобађању Европе и спашавају своју браћу са Старог континента?

Пре неколико година сам посетио америчка војна гробља у Нормандији - многа поља притиснута низовима крстова. Нисам видео ни једну једину Давидову звезду. Помислио сам да мора бити да су сви јеврејски маринци имали луду срећу, да су некако успели да избегну немачке метке и опаке "тигрове", али сам погрешио. Стевен Спиелберг је успео да пронађе једног палог!

Saving Private Ryan opening cemetery scene - YouTubeМислим да је фер рећи да су Јевреји, што се тиче Другог светског рата, понегде ипак били надпросечно заступљени. На пример, апсолутно су доминирали демографијом Пројекта "Менхетн". Направили су "јеврејску бомбу". Међутим, на бојном пољу било их је много мање, што признаде и заменик спољних послова Израела.

Не осуђујем људе који избегавају рат или чак побегну с бојног поља. Али сматрам да би било лепо да, ако ти се већ не гине у рату, не тражиш од свог лобија да хушка на још један.


Претходно од истог аутора: Гилад Ацмон: По јудаистичком учењу Тикун Олам, Харви Вајнстин је мученик. Што су и Држава Израел, Стаљин...

Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Jews and American Wars — Gilad Atzmon
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

Коментари

  1. Поздрав Аутору и потпуна подршка у свему што радите! Напоменуо бих да постоје докази да је народ "изабрани" са малим капицама тај паразит који је усађен у пројекат хришћанство. Пројекат хришћанство нема везе са почетним апостолским, отуда и старообредци и староверци. Паразит је намерио и успео да кафолическој струји у расколу подметне први "превод" библије (то је вулгата) и ови су је натурили целом свету укључујући и "православнима". Православни су сви у саставу Источне ортодоксне католическе цркве укључујући и русску и сербску. Сво зло које ради Фатикан јесте у интересу паразита. Фатикан је заједно са убаченим паразитима "испословао" аутокефалност "православних". При томе нико не примећује да кафолици немају аутокефалност.
    Кефало је стара србска реч, у вези је са кефалношћу, у вези је са кафоличеством, у вези је са Кефалонијом... Продумајте, мање ће после да боли!
    Привјет и спасиба!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de