Гилад Ацмон: Јевреји и амерички ратови

Фотографија преузета са Jews and American Wars — Gilad Atzmon

Заменик министра за спољне послове Израела Ципи Хотовели је у интервјуу за "Хадашдот" истакла да јој је веома стало до америчких Јевреја и да их сматра делом своје фамилије. Такође рече да се амерички младићи Јевреји боре за Израел. "Свим Американцима који су 'усамљени војници' (по номенклатури Израелских одбрамбених снага, војници без родбине у Израелу - прим. прев.), и онима чији су се дедови борили у Другом светском рату - поздрав!" Да, нешто јеврејске младежи из дијаспоре заиста ступа у Израелске одбрамбене снаге и учествује у злочиначким ратовима Израела. Међутим, а то је запазила и Хотовели и није повукла те речи, амерички Јевреји не шаљу своју децу да се боре у Ираку и Авганистану. Амерички јеврејски лоби неуморно хушка на неморалне интервенционистичке сукобе, али јеврејски младићи су, у односу на бројност у укупном становништву, седам пута мање заступљени у војсци САД, као што је приказано на доњој табели.


Ратове подржавају, али очекују да се други боре у њима

А Други светски рат? Колико Јевреја је пало на плажи Омаха? Мислите да је било много маринаца Јевреја који искочише у ледене воде Нормандије на Дан Д 6. јуна 1944., да учествују у ослобађању Европе и спашавају своју браћу са Старог континента?

Пре неколико година сам посетио америчка војна гробља у Нормандији - многа поља притиснута низовима крстова. Нисам видео ни једну једину Давидову звезду. Помислио сам да мора бити да су сви јеврејски маринци имали луду срећу, да су некако успели да избегну немачке метке и опаке "тигрове", али сам погрешио. Стевен Спиелберг је успео да пронађе једног палог!

Saving Private Ryan opening cemetery scene - YouTube



Мислим да је фер рећи да су Јевреји, што се тиче Другог светског рата, понегде ипак били надпросечно заступљени. На пример, апсолутно су доминирали демографијом Пројекта "Менхетн". Направили су "јеврејску бомбу". Међутим, на бојном пољу било их је много мање, што признаде и заменик спољних послова Израела.

Не осуђујем људе који избегавају рат или чак побегну с бојног поља. Али сматрам да би било лепо да, ако ти се већ не гине у рату, не тражиш од свог лобија да хушка на још један.


Претходно од истог аутора: Гилад Ацмон: По јудаистичком учењу Тикун Олам, Харви Вајнстин је мученик. Што су и Држава Израел, Стаљин...

Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Jews and American Wars — Gilad Atzmon
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

1 коментар:

  1. Поздрав Аутору и потпуна подршка у свему што радите! Напоменуо бих да постоје докази да је народ "изабрани" са малим капицама тај паразит који је усађен у пројекат хришћанство. Пројекат хришћанство нема везе са почетним апостолским, отуда и старообредци и староверци. Паразит је намерио и успео да кафолическој струји у расколу подметне први "превод" библије (то је вулгата) и ови су је натурили целом свету укључујући и "православнима". Православни су сви у саставу Источне ортодоксне католическе цркве укључујући и русску и сербску. Сво зло које ради Фатикан јесте у интересу паразита. Фатикан је заједно са убаченим паразитима "испословао" аутокефалност "православних". При томе нико не примећује да кафолици немају аутокефалност.
    Кефало је стара србска реч, у вези је са кефалношћу, у вези је са кафоличеством, у вези је са Кефалонијом... Продумајте, мање ће после да боли!
    Привјет и спасиба!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!