Пређи на главни садржај

О Трамповој опсесивној оданости израелском режиму

Џеред Кушнер са супругом Иванком Трамп, на крају мајског дипломатског пута у Израел, недуго пошто је фирма "Кушнер компаније" добила инвестицију од 30 милиона долара од једне од највећих финансијских институција у Израелу, "Меноре Мивтахим". Фотографија: Мандел Нган / АФП - Гети имиџис

Амерички председник Доналд Трамп пати од опсесивне лојалности израелском режиму, чији агенти у Сједињеним Америчким Државама сада воде његову администрацију, каже Волт Перето, писац и истраживач из Вашингтона.
Перето је у интервјуу за Прес ТВ датом у понедељак рекао да већина Американаца верује да су САД "слободна и независна држава" и да не знају да је амерички монетарни систем у рукама групе приватних банкара, углавном израелских грађана.

Ево шта је Волт Перето још казао
:

"'Њујорк тајмс' је у недељу објавио да је израелска осигуравајућа компанија уложила 30 милиона долара у 'Кушнер компаније', фирму која је једним делом у власништву Џереда Кушнера, вишег саветника и зета председника Трампа. Ран Маркман, директор израелске компаније 'Менора', пак каже да 'веза са председником није проблем'.

'Њујорк тајмс' такође пише да се Кушнер прошле године уортачио са чланом једне од најбогатијих израелских породица (Штајнмец - прим. прев.), ради инвестирања око 200 милиона долара у стамбену зграду у богаташком делу Менхетна.

Ове трансакције би се могле назвати пословним подухватима компанија и инвеститора из различитих земаља, али такви послови израелских компанија и људи који су на високим положајима у садашњој америчкој администрацији представљају само врх огромног леденог брега - система у којем Израел практично колонизује Сједињених Америчке Држава.

Израелска хегемонија над Сједињеним Америчким Државама вуче корене од 1913. године и обмане немачког банкара Варбурга, који је издашно финансирао председничку кампању Вудроа Вилсона 1912. године, под условом да овај, када постане председник, потпише предлог Закона о Федералним резервама и тако га претвори у закон, чиме је америчка економија практично предата картелу међународних банкара, од којих ће неки бити кључни у оснивању Државе Израел 35 година касније.

И тако, све до дана данашњег, монетарним системом САД управља приватна група банкара - а многи од њих су израелски грађани. У посљедњих 70 година, Израел је стално повећавао власт над америчком економијом и политичким системом - укључујући Конгрес, правосудни систем, председника и председничку администрацију. Исти утицаји обухватају и масмедије и индустрију забаве.

Председник Трамп, као и његови недавни претходници, саставили су администрације преплављене ционистичким утицајем. С обзиром на то да Јевреји чине само два процента америчког народа, оволико несразмеран ционистички утицај би требало да забрине Американце, па и оне јеврејског порекла.

Мислим да већина Американаца, иако културолошки одана свом пореклу, ипак жели да САД буду независне од страних себичних интереса чији је циљ да исисавају крв наше земље. У овом конкретном случају, Израелци и влада САД-а под вођством Трампа су пре свега интернационалисти који желе распад суверене нације и увођење једне светске владе и монетарног система под надзором завереничке групе патолошких случајева, који су недвосмислено рекли да хоће вишеструко смањење светског становништва - премештеног у такозване 'паметне градове' које ће они контролисати.

Израел и интернационалисти користе и "климатске промене" и Уједињене нације за навођење људи и народа да се предају овом лудилу. Послови с некретнинама од по неколико стотина милиона долара између израелских фирми/интереса и особа на високом положају у Белој кући  показују сву Трампову опсесивну лојалност према својим колонијалним господарима из Тел Авива.

Данас, да би уопште био разматран као кандидат за место председника, аспирант мора да недвосмислено покаже да је потпуно одан колонизатору. Већина Американаца живи у илузији да су САД слободна и независна држава, али ако би им неко или нешто уклонило ту когнитивну дисонанцу и суочио их с стварношћу, буђење не би било баш пријатно..."

PressTV

Напомена преводиоца: Нема горе ништа што већ нисте знали, али хоћу да укажем да постоји бар једна ДРЖАВНА медијска кућа у свету која се усуђује да пренесе ово што је пренела иранска Прес ТВ. Штета што је видео са Волтом Перетом технички неисправан, "мутав", али ће се, иако још није, (исправан) појавити на Јутјуб страници Прес ТВ.

И још нешто, поводом "...вишеструко смањење светског становништва - премештеног у такозване 'паметне градове' које ће они контролисати". Погледајте филм "Истребљивач" (Blade Runner) из 1982. године и други део, "Истребљивач 2049". Оба су ремек дела, али узети их онако "смијешано"...још теже се пију. Али ћете добити врло реалистичну слику онога што нам "интернационалисти" спремају.

А нико у српским медијима не пише о трансхуманизму...Нема везе, када се сам више обавестим о тој теми, почећу да преводим.

За оне који се неће ишчуђавати какве везе имају блискоисточни ратови, ционистички Нови светски поредак, Русија и Кина, ВИ (вештачка интелигенција) и ИТ са таквом "езотеријом" као што је моћ (и бесмртност) добијена хибридизацијом човека и машине.

У чему воде компаније на чијем су челу углавном - ко?


Извор: PressTV-‘Trump has obsessive loyalty to Israel’
Превео и приредио: Александар јовановић / Ћирилизовано, на Crunchbangplusplus

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de