Пређи на главни садржај

Пол Крејг Робертс: Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Извор: Cartoon Movement
Заменик државног тужиоца Розенштајн потврди оно што рекох у претходном посту: Милер није нашао никакве доказе да је Русија утицала на исход избора 2016. године.

И, штa је онда "Русијагејт"?

"Русијагејт" је тачно оно што сам говорио од самог почетка - завера војно-безбедносног комплекса, ЦИА-е, Еф-Би-Аја, Хилари Клинтон и Демократског националног комитета против Доналда Трампа.

Трампов нагласак током председничке кампање на нормализацији односа са Русијом, од које неоконски Обамин режим створи "најопаснијег непријатеља Америке", била је претња моћи и буџету војно-безбедносног комплекса. Без демонизованог непријатеља, не би имало оправдања за 1 000 милијарди годишњег буџета и законе донете у 21. веку који у потпуности потиру мере заштите предвиђене Уставом САД.

Са становишта Хилари Клинтон и Демократског националног комитета, Трампова победа би зауставила сливање свог тог новца у њихове џепове, на основу  “pay to play” (плати да уђеш у игру - прим. прев.). Фондација "Клинтон" и сами Клинтонови су били на путу да постану милијардери, а Демократски национални комитет да убире сав новац од накнада за регистрацију. Што је требало да буде модел за једнопартијску власт. Ал' победи Трамп и све пуче.

Сумњам да је Трумп знао у шта улази. До сада, није могао да дејствује као председник. Али сада када ФИСА суд има црно на бело признања Розенштајна и комија да су Еф-Би-Ајеви захтеви за шпијунирање Трумпа засновани на обмани суда, конспираторима против Трумпа прети да буду оптужени, осуђени и послати на робију - ако Трамп буде имао петљу, што можда нема. Као што је питање и да ли уопште разуме ситуацију.

Шта год и како год било, једно је сигурно: бившем директору ЦИА-е Џону Бренану су "породични драгуљи" сада у процепу, јер је Милер потпуно омануо у доказивању да су се Трамп и Путин уротили против American Democracy. Розенштајн је изјавио, да: " У Милеровој оптужници нема ниједне тврдње да је неки Американац био свесни учесник у овим незаконитим активностима. У оптужници се не тврди да је руско деловање изменило исход избора." (И "незаконите активности" су ничим доказана тврдња - П.К. Робертс)

Бренан је, још док је био директор ЦИА-е, сведочећи пред Конгресом под заклетвом, лагао, тврдећи супротно.

Док су Розенштајн и Коми признали ФИСА суду да је Еф-Би-Ај добио одобрење за шпијунирање Трампа обмањујући исти тај суд.

Оно што се морамо запитати јесте како је могуће да у Great American Democracy људи који су потпуно лишени  интегритета, часности и поштовања истине могу добити одобрење Сената да су подобни за шефа ЦИА-е, Еф-Би-Аја и Националне обавештајне службе.

Како је могуће да ови крајње корумпирани људи могу да у својим сведочењима пред Представичким домом и Сенатом стално лажу, иако су под заклетвом, а да никада не буду позвани на одговорност?

Како је могуће да је Great American Democracy толико беспомоћна да с тим у вези не може ништа да учини ?

Каква је то America када се њоме влада безочним, и још провидним, лажима?

Постоји ли The People (народ)? Амерички народ постоји, али у ком смислу?Претходно од истог аутора: Пол Крејг Робертс: Јадне ли Милерове оптужнице против Руса

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Rosenstein and Mueller Running for Cover Leaving Brennan Exposed - PaulCraigRoberts.org
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System
Коментари

  1. Рекло би се да владају Ционисти; и да немају ни трунку поштовања нити зазора од јавности - да би се макар потрудили да та њихова завера не изгледа толико безочна и безобразна.

    ОдговориИзбриши
  2. Велика Метла19. фебруар 2018. 05:30

    А што се не би служили лажима кад им је буквално свака лаж прошла код њихових дебила које називају грађанима чемерике? Почев од оног носача авиона којег су наводно потопили Вијетнамци,те су напали Вијетнам и побили око 5 милиона тих истих Вијетнамаца,а да НИКОМЕ НИКАДА нису одговарали за геноцид(а ни за геноцид над Индијанцима)! Значи 5 милиона Вијетнамаца није геноцид,а хоће да оптуже Србе за некакви тобожњи геноцид над неких,лажних,8000 балијанера у Сребреници! Па да,по чемерикиној "логици" 8000 је веће од 5 милиона! Овај пример показује да на свету постоје две логике! Једна коју је Господ Бог усадио човеку,нормална и "логична" логика! И друга,чемерикина,лажна, "логика"! Јадан и кукаван си ако не прихватиш чемерикину "логику"!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de