Пређи на главни садржај

Дарко Дражовић: Колико је цивилизација пропала и болесна погледајмо на интернету

KOMPJUTERAŠ IT blog | To nam nije samo pet minuta — https://kompjuteras.com/

Колико је цивилизација пропала и колико су људи постали болесни или су можда одувек и били а сад је само испливало – најбоље се може видети на интернету – на порно сајтовима, не због самих порнића – већ…објаснићу и зашто. Ово је једна објава која није директно везана за било шта ИТ-јевско али јесте индиректно, тако да знате да не читате даље.

Иако волим да се зезам (и) на ту тему и на свој рачун како сам фанатични порнофил са терабајтима порнића истина је да баш и нисам неки љубитељ истих и то нисам у последњих 5-6 година (раније сам реално био, да се не лажемо). Задњи порно клип који сам одгледао је био пре око годину дана и то кад сам испробавао неки лудило пројектор који сам купио – куцао на Гуглу Full HD видео и наравно излетела ми Миа Калифа – па реко, греота да се баци, не ваља мушко дете да гледа, случајно сам кликнуо, нисам ја, само се отворило, неки вирус, ал ајд сад кад је кренуо – да видим квалитет сочива на пројектору до краја.

Можда ти може бити занимљив и текст о заштити система приликом посета овим сајтовима (линк овде).

Зашто мислим да се на основу порно сајтова може донети закључак да смо пропали и као друштво и као цивилизација и да је потребан један reinstall целе планете?

Порно сајтови су најпосећенији сајтови на интернету и ту се врти огромна лова и озбиљан и бизнис и инфраструктура стоји иза свега иако на прву не делује тако. Одеш на било који порно сајт, било да је неки од најпосећених или неки мејнстрим – на сваком порно сајту, али на сваком – најгледанији и најтраженији термини и категорије који севају по очима на почетној страници…mom, sister, brother, siblings, mother, stepmother, stepsister, stepbrother, dad, family.
Власници порно сајтова гледају да прилагоде сајт потребама посетилаца због веће зараде те кроз аналитику прикупљају све могуће податке…колико је ко и из које земље провео времена на том-и-том клипу, на шта је кликнуо, шта је тражио, који клип је гледао цео а који је прекинуо и слично…и на основу тога формирају садржај сајта – а садржај сајта је…mom, sister, brother, siblings, mother, stepmother, stepsister, stepbrother, dad, family.…

Дакле доста људи тражи те појмове и сајтови им то сервирају. Ја сам дебело либералан човек и дебело отвореног ума за све и свашта и то може потврдити свако ко ме лично познаје (а и генерално сам дебео) – али мени је ово болест свих болести. А да није само bug у самим сајтовима и да су они ту од стране којекаких тајних удружења масона па нам ту мењају свест да будемо болесни – него је bug и генерално, може се видети на торентима. Ево рецимо топ 10 од топ 100 торената са једног познатог торент сајта кад је у питању XXX категорија…од 10 топ торената, 7 је везан за ово.
Шта се дођавола десило и који је малвер проузровао цивилизацију са овим баговима у кернелу и систему? Било би занимљиво да чујем мишљење неког психијатра о овим интересовањима људи али и неких законодавних инстанци на ову тему – јер по мени ово не би смело ни на који начин да се промовише и требало би потпасти под DarkWeb.

Апсолутно сам сигуран да горенаведени термини mom/mother и слично могу бити замењени са MILF/mature али ето, људима је привлачније да замишљају ово прво што је црњак над црњацима.


Претходно од истог аутора: Дарко Дражовић: Како заштити Фајерфокс од политичара, старлета и осталог спама


Аутор: Дарко Дражовић
Извор: Компјутераш

Коментари

Популарни постови са овог блога

Гилад Ацмон: Вакси нација - изабрана нација

  Нетањаху: Моја основна мисија као премијера је да обезбедим 36 милиона вакцина против Короне у следећој години Пише: Гилад Ацмон Премијер Нетањаху је  изјавио  да је Израел спреман да обезбеди или произведе 36 милиона вакцина у следећој години. Ако се питате зашто нацији од девет милиона људи, која је половини свог становништва већ дала две дозе  Фајзерове вакцине  треба 36 милиона вакцина, одговор је поражавајући: масовна кампања вакцинације може помоћи Нетањахуу да обезбеди победу на предстојећим изборима, али је дугорочни утицај на здравље нације у најмању руку „непознат“. Да будемо мало реалнији, вероватно је катастрофалан. Током конференције за штампу Нетањаху је признао, „што се тиче вакцина које имамо, нико не зна колико трају ... Морамо се припремити за најгори сценарио. Најгори сценарио је да се морамо вакцинисати (два пута) сваких пола године “, што значи набавку чак 36 милиона вакцина, под претпоставком да се за свих 9 милиона Израелаца требују две дозе вакцина сваких шес

Стопа смртности експерименталним вакцинама за старије Израелце 40 пута је већа него од КОВИД-19

  Фотографија: Шатерсток Лајф сајт њуз је направио опсежну страницу о дешавањима у вези са вакцинама за КОВИД-19.  Погледајте овде   1. март 2021. ( Лајф сајт њуз ) -  Иако је група независних лекара у јануару закључила да експерименталне КОВИД-19 вакцине „нису сигурније“ од самог вируса, нова анализа стопе смртности због вакцина у Израелу показује да је заиста могуће да се случај подигне на драматичан ниво.  Поновна анализа података објављених од стране израелског Министарства здравља и др Хервеа Селигмана са Медицинског факултета за инфективне и тропске болести универзитета Екс-Марсеј и инжењера Хаима Јатива, укратко открива да је експериментална вакцина против мРНК из компаније Фајзер убила „око 40 пута више (старијих) људи него што би их сама болест убила“ током недавног петонедељног периода вакцинације.  Бројке истовремено показују да је стопа смртности код млађих људи 260 пута већа од оне коју би вирус КОВИД-19 изазвао у датом временском оквиру. Иако се пуна математичка анализа

Who is the Saker?

Almost a year ago to the day, I had the distinct displeasure of meeting the man who calls himself the Saker. Our professional relationship lasted less than a month, for reasons I will outline below. We parted on rancid terms and I swore to him that I would make his identity and ideological shortcomings public. I have waited until now due to milestone events in my own life and because, frankly, I was waiting to see what the loon would come up with next. As of the end of last year, I had been following the Saker blog for several years to get news of events in Donbass and when I learned he was looking for volunteers for a Serbian sister site, I applied for the job. My original idea was to contribute some translations on an ad hoc basis but Saker had just had a major falling out with the whole Serbian team and sacked the previous team leader, Aleksandar Jovanovic. He described Mr. Jovanovic as ,,a talented translator with paranoid psychotic tendencies". I didn't delve too de